Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk augustus 18, 2015

Famme is wederom genomineerd voor een award!

Net een paar maanden bezig met Famme, rezen de bezoekersaantallen al de pan uit en werden we al vrij snel genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards. Het overkwam ons vorig jaar, wat een eer! Nu, een jaar (en zoveel) verder, zijn we wederom genomineerd in de categorie Parenting. En jouw stem kan ons helpen…

Ik kan me nog levendig herinneren dat we op de ieniemienie redactie van Famme (lees: Els & ik) vereerd waren om genomineerd te zijn voor een award. We waren net een paar maanden bezig met Famme en helemaal verbaasd over de miljoen unieke bezoekers die we bijna elke maand haalden. Nu, een jaar later, werken we met een groter team en maken we dagelijks heel veel unieke, eigen verhalen en columns. Waaronder die van onze eigen Matthijs en Phileine schrijft.

Iedereen smelt bij het lezen over het bewogen, jonge leventje van Cesar…

Het afgelopen jaar was het jaar van de eigen verhalen, interviews en columns. Wie herinnert zich het verhaal van Puck niet? En elke vrijdagmiddag zitten velen van jullie al klaar om het wel en wee van Matthijs te volgen die met zijn prachtige vriendin Bente zoontje Cesar kreeg. Of jullie liken massaal op Facebook en Instagram de door jullie ingestuurde tegelwijsheden van kleine wijsneuzen.

En daarom durven we dit jaar te zeggen: stem op ons!

Stem doe je zo

Famme is genomineerd in de categorie Parenting. Word jij elke dag blij, verrast of ontroerd door onze persoonlijke en echte verhalen? Laat jij ook een traan bij de columns van Matthijs en zijn Cesar? Of lach je regelmatig om de (te) gekke filmpjes die wij vinden op het internet?

Stem dan hier op Famme >

Reageer op artikel:
Famme is wederom genomineerd voor een award!
Sluiten