Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Columns 1 sep 2016

Famme’s columnist Matthijs lanceert zijn boek Cesar en jij kunt er bij zijn!

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zo ver. Onze Matthijs lanceert deze maand zijn boek Cesar en dat voelt een beetje als ons boek. Een jaar lang schreef hij de bijzondere columns over zijn zoontje Cesar die een pittige start kende.

Met zijn columns op vrijdagmiddag stuwde hij het bezoek naar Famme tot grote hoogten. Met zijn schrijfstijl die te omschrijven valt als persoonlijk, kwetsbaar en ook humoristisch ontroerde hij duizenden vrouwen (en mannen?) wekelijks. De duizenden reacties die Bente (zijn vriendin) en hij trouw lazen, hielpen hen door de moeilijke tijd. Toch was het soms ook heftig om te zien en lezen dat hun gezinnetje letterlijk zichtbaar was voor iedereen. Een bijzondere tijd die nu afgesloten wordt met een bundeling van de columns.

Omdat Matthijs de lezeressen van Famme wil bedanken voor alle steun lanceert hij zijn boek op een andere manier dan normaal. Geen pers of zakelijke genodigden, maar lezeressen van Famme. Ben jij dus een groot fan van Matthijs? Zou je hem in levende lijve willen ontmoeten en wil je dan natuurlijk zijn boek persoonlijk laten signeren? Dat kan. We vergeven maar liefst 50 uitnodigen voor de boeklancering. En verloten 10 boeken onder deze groep, aangeboden door uitgeverij Meulenhoff Boekerij. De lancering en meet & greet met Matthijs vindt plaats op woensdag 21 september vanaf 17.00 in Amsterdam.

Matthijs wordt geïnterviewd door Muriel Oonincx, hoofdredacteur van Famme en we sluiten af met een borrel waarbij je in informele setting al je vragen kunt stellen aan Matthijs (en Bente). Kan je geen oppas regelen? Begrijpt Matthijs natuurlijk helemaal, dus kinderen zijn ook welkom!

Meld je aan

Stuur hieronder het aanmeldformulier in en geef in maximaal 50 woorden aan waarom jij bij de lancering van Cesar aanwezig wilt zijn. En eventueel welke vraag jij zou willen stellen aan Matthijs.

JA, ik wil graag aanwezig zijn bij lancering van Cesar op 21 september:

[contact-form-7 id=”115243″ title=”Maak kans op lancering Cesar”]

Matthijs is naast columnist ook bekend als televisiemaker en auteur van de romans Vita (2011) en Ik zie je (2016).

Over Cesar:
De helft van zijn leven is Matthijs al volwassen, maar nog steeds weet hij niet wat hij wil worden als-ie later groot is. Als zijn vriendin zwanger blijkt te zijn, weet hij het wel: hij wordt vader. Een nobele taak, maar is het genoeg om zijn zoon trots op hem te maken? En als hijzelf het leven al niet snapt, hoe kan hij het dan aan een klein jongetje uitleggen?

In Cesar schrijft Matthijs over zijn nieuwe leven als vader, zijn veel te knappe vriendin en alle onzekerheden en onverwachte mooie momenten waar hij nu ineens mee te maken krijgt. Hij schrijft met zoveel liefde en humor over zijn zoontje, dat je als lezer niet anders kunt dan ook verliefd worden op Cesar.
(ISBN 9789022569771, € 15,00)

Wil je de columns nog eens teruglezen? Dat kan, maar slechts tot 15 september. De allereerste column van Matthijs begon zo.

Reageer op artikel:
Famme’s columnist Matthijs lanceert zijn boek Cesar en jij kunt er bij zijn!
Sluiten