Phileine schrijft
Phileine schrijft Columns 8 mrt 2014
Leestijd: 3 minuten

Fammes unieke bezoekers

Phileine zou Phileine niet zijn als ze niet spontaan een brief zou terugsturen op de trotse mail van de Famme redactie aan haar journalisten. Niet om te pochen, niet om ons op de borst te kloppen. We zijn trots dat we als spiksplinternieuwe titel in de eerste maand een ongekend hoog aantal bezoekers wisten te behalen. En de reactie van Phileine geeft het beste weer dat er een reden is voor ons bestaan. Sorry Phileine, deze wilde we graag delen met onze lezers.

Lieve Fammes,

Bijna 500.000 unieke bezoekers! Vijf honderd duizend! Dat is honderdduizend maar dan vijf keer! En dat is veel. Afhankelijk van de context weliswaar. Want als het gaat om bijvoorbeeld de hoeveelheid goede bacteriën in Yakult dan is het weer een zorgwekkend laag aantal. Maar in het geval van unieke bezoekers op een nieuw platform dan lijkt mij dat, zonder ervaring op dit gebied, gigantisch veel!

Uniek

Zelf ben ik uiteraard één van de unieke bezoekers. Al is mijn bezoek niet meer uniek te noemen. Ik val inmiddels onder de vaste bezoekers. De reguliere bezoekers. De vrijwel altijd online bezoekers. Niet om mijn eigen woorden terug te zien (al vind ik dat nog steeds een ongelooflijk groot cadeau, groen als ik ben) maar om de écht leuke artikelen te lezen. Om te grinniken om de lijstjes. Om te leren van de coaching columns. Om inspiratie op te doen voor mijn outfit of voor de avond dis. Om te lezen hoe mijn vrijgezelle vriendin uit Genève zich het beste kan voorbereiden op daten met een alleen gaande leuke man. En om te herkennen hoe het leven als jonge moeder soms een loopje met je neemt.

Social Media

Ik vind het heerlijk. En ik snap heel goed dat er nog vijf honderd duizend mannen en vrouwen zijn die dit heerlijk vinden. Ik kan dan ook alleen maar heel erg uitkijken naar de toekomst. De kracht die social media met zich mee brengt is enorm en ik denk dat Famme die kracht in haar voordeel gaat gebruiken. Dat nog veel meer mensen fan worden en dat nog veel meer artikelen gedeeld zullen worden. Niet omdat daar marketingcentjes achter zitten maar gewoon omdat ze goed, leerzaam en herkenbaar zijn.

Jongleren

Omdat de hardwerkende jonge vrouw zich door de dag heen graag even laat afleiden door korte en krachtige woordencombinaties. Om vervolgens met een grijns of een traan weer verder te gaan binnen de drukte van haar dag.
Om haar leven even te relativeren en om te zien dat er meer vrouwen zijn zoals zij. Die af en toe gillend gek worden van alle ballen die hooggehouden moeten worden. Maar die met dezelfde regelmaat ook genieten van die ballen die zij in de lucht weet te houden. Ik zie Famme dan ook als een hele waardevolle hulp voor die vrouw. Met de artikelen die we als Famme kunnen publiceren helpen we haar letterlijk een handje mee en dat is in het geval van jongleren een behoorlijke winst.

Lieve groet,

Phileine

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Fammes unieke bezoekers
Sluiten