Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Relatie 6 apr 2019

Oeh lala! Dit vertelt jullie favoriete seksstandje over jullie relatie

De seksbijbel – Kamasutra – telt oneindig veel seksstandjes. Hoewel experimenteren jullie relatie tot een hoger niveau tilt, is het ook fijn om bepaalde rituelen te delen. Daarom is de kans groot dat jij en je lief tijdens iedere vrijpartij in hetzelfde seksstandje eindigen. Beland jij altijd onderop of neem je liever de touwtjes in handen? Dit zegt jullie favoriete seksstandje over jullie relatie!

 

De klassieke missionaris

Hoezo is de missionaris saai? Je ligt misschien wel onderop, maar jullie hebben hierdoor de mogelijkheid om extra intiem te zijn. Jullie ogen laten elkaar geen seconde los en jullie lippen zijn continu tegen elkaar aangedrukt. Jullie kunnen elkaar knuffelen, strelen én je kunt je benen makkelijk om zijn middel slaan. No way dat je je lover loslaat. Niet tussen de lakens, maar ook niet buiten het bed. Als één koppel weet wat loyaliteit is zijn jullie het wel! Jullie band is door niets of niemand te breken, want jullie hebben alleen oog (en hart) voor elkaar. Deze diepe connectie zorgt ervoor dat romantiek een grote rol speelt in jullie rela. Van lieve cadeautjes tot urenlange knuffelsessies en intieme dates… Een romcom is er niets bij!

via GIPHY

LEES OOK: Meer romantiek in bed? Probeer deze intieme seksstandjes!

Lekker knus; lepeltje lepeltje

Jullie knuffelen en slapen niet alleen graag in deze positie, maar vinden het ook heel fijn om lepeltje lepeltje te vrijen. Als dit jullie favoriete seksstandje is betekent dit dat je een persoonlijke bodyguard aan de haak hebt geslagen. Je partner draagt je op handen en is erg beschermend als het op jou uitkomt. Dit is echter geen minpuntje, jij voelt je juist heel veilig zodra hij zijn armen om je heenslaat. En dit gevoel is wederzijds! Wanneer jullie elkaar na een lange dag zien voelt dit simpelweg als thuiskomen. Jullie delen dan ook een knusse, warme relatie waarin jullie veel kletsen, knuffelen en samenzijn. Jullie hebben niet veel nodig om het vuur aan te houden, elkaars gezelschap is meer dan voldoende!

via GIPHY

Stoere cowgirl

Het is geen geheim dat jij de touwtjes graag in handen neemt. Zowel binnen als buiten de slaapkamer. Je partner heeft gelukkig maar één doel; jou gelukkig zien. Hij zet je dag in dag uit op een voetstuk – letterlijk en figuurlijk – en volgt je overal naartoe. Of je hem nu meesleurt naar Dumbo of het winkelcentrum, als dit jou gelukkig maakt is hij dat ook. Het lijkt misschien wel alsof hij weinig initiatief neemt, maar het kan hem echt niet bekommeren wat jullie doen. Hij weet dat jij het fijn vindt om te doen waar je zin in hebt en daarom zul je hem nooit horen klagen. Ook niet wanneer je hem berijdt, knipoog! 

via GIPHY

LEES OOK: In a kinky mood? Probeer deze 4 onderdanige seksstandjes

Daring doggy

Dit standje is ruw, uitdagend en avontuurlijk. Evenals jullie relatie! Romantiek staat voor jullie gelijk aan experimenten. Van samen kickboksen tot motorrijden en backen; jullie bucketlist is eindeloos. Samen durven jullie alles aan, en dat maakt jullie band ook zo sterk. Naast het feit dat jullie lovers zijn, zijn jullie elkaars beste maatjes. Tijdens al jullie avonturen zijn jullie op elkaar aangewezen en dat versterkt jullie band keer op keer. Juist omdat jullie geen denkers, maar doeners zijn hebben jullie bijna nooit ruzie. Als er al sprake is van een akkefietje is deze snel opgelost. Goedmaak seks does the trick. En de kans is héél groot dat jouw lover hierbij een prachtig uitzicht!

via GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Oeh lala! Dit vertelt jullie favoriete seksstandje over jullie relatie
Sluiten