Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids september 18, 2015

FC Balbini: sport en spel voor de allerkleinsten

Te jong voor de F-jes maar heeft je zoon of dochter nu al de ambitie om voetballer te worden? Of willen ze gewoon lekker in beweging zijn? Dan is FC Balbini de uitkomst.

Bij FC Balbini kunnen jongens en meisjes van 3 tot 5 jaar oud in teamverband trainen, voetballen en lekker bewegen. Want beweging is ook voor jonge kinderen belangrijk! Eén seizoen bestaat uit twaalf weken en is verdeeld in twee verschillende groepen: de Mini’s en de Maxi’s. De mini-groep is voor kinderen van 3 tot 4 en aan de maxi-groep kunnen kinderen van 4 tot 5 jaar deelnemen.

Seizoenen

Het seizoen van 2015-2016 bestaat uit twee reeksen van twaalf weken:
– van 26 of 27 september 2015 t/m 20 of 21 december 2015 (het eerste weekend van de herfstvakantie is er geen training)
– van 9 of 10 januari 2016 t/m 2 of 3 april 2016

Ook voor ouders!

Wat heel leuk is: ouders kunnen ook meedoen met de 45 minuten durende trainingen! Die worden altijd op een indoor locatie gegeven, en gaan dus altijd door. Alle trainers zijn opgeleid door Huis voor Bewegen: de autoriteit als het gaat om jonge kinderen en sport. FC Balbini is opgericht door de enthousiaste vaders Jeroen Janssen en Jorre Rienstra. ‘Het is ons doel om zoveel mogelijk jonge kinderen en ouders op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal en beweging.’

Inschrijven

Zijn je kids al enthousiast? Inschrijven voor aankomend seizoen kan hier. Wacht niet te lang, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar.

Fammes Muriel zit tegenwoordig ook op voetbal. Lees haar eerste ervaringen hier >

Reageer op artikel:
FC Balbini: sport en spel voor de allerkleinsten
Sluiten