Renée
Renée Kinderen 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

6 grappige weetjes over kinderen die in februari geboren zijn

Is je kind in februari geboren? Dan is februari nu ongetwijfeld al meer voor jou dan alleen de maand van Valentijnsdag en (voor de zuiderlingen) carnaval. Wij zetten zeven leuke weetjes over februari kinderen voor je op een rij.

Februari kinderen…

… gedragen zich beter

Als je onderzoek van de Queensland University mag geloven gedragen kinderen die in de winter geboren zijn over het algemeen beter. Dat merk je vooral als ze vier of vijf jaar oud zijn.

… hebben minder moodswings

Bulgaars onderzoek toont aan dat kinderen die in februari geboren zijn minder snel geïrriteerd zijn. Dat is voor jou als moeder wel zo fijn. Ze hebben minder last van moodswings en driftbuien.

LEES OOK: 8 x de leukste en lastigste fases in het leven van een peuter

… hebben meer kans om beroemd te worden

Staat je kind graag in het middelpunt van de aandacht? Niet zo gek, want februari kinderen hebben de grootste kans om beroemd te worden. Wie weet ben jij wel een BN’er in de dop aan het grootbrengen.

… zijn slimmer

Amerikaanse en Australische wetenschappers weten het allang: winterbaby’s zijn slimmer dan kinderen die tijdens een ander seizoen zijn geboren. Zij scoren beter op intelligentie oefeningen.

… zijn Waterman óf Vissen

De kinderen die het sterrenbeeld Waterman hebben zijn onafhankelijk, slim en creatief. Vissen daarentegen staan bekend om hun mededogen, verbeeldingskracht en loyaliteit.

… staan bekend om hun originaliteit

Grote kans dat je kind liever zijn of haar eigen pad kiest. Februari kinderen staan erom bekend dat ze niet alleen heel eerlijk zijn, maar ook origineel willen zijn. Ze kopiëren en imiteren anderen minder snel dan anderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

PurewowCafe MomGrablist

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme