Met het festival Share a Perfect Day sla je deze 7 vliegen in één klap

Kijk, soms wil je gewoon alles pakken uit dat dagje weg met vriendinnen. Dat je samen die cocktail drinkt, even een uurtje sport, naar die toffe band kijkt, nog even op de dansvloer staat en een nieuw jurkje scoort. Onmogelijk om dat allemaal in één dag te proppen toch? Behalve als je naar het festival Share a Perfect Day gaat! Daar kan het allemaal. Ja, echt.

Share a Perfect Day

Het festival Share a Perfect Day is ideaal als met je vriendinnen iets tofs wilt doen. Geen man, geen kinderen, alleen jullie. Het mooie is dat het nog rete-efficiënt is ook (wat wil je als moeder nog meer), want je kijkt er niet alleen bandjes, maar er is zo veel meer. Je slaat er namelijk deze 7 vliegen in één klap.

1. De allerbeste artiesten pak je in één dag

Dat is natuurlijk een beetje inherent aan elk festival, maar de artiesten die tijdens Share a Perfect Day optreden, wil je eigenlijk allemaal zien. Je moet wel even kijken welke dag je uitkiest: 30 juni, 1 of 2 juli. Jan Smit treedt op, maar ook de Vengaboys (ooooh jeugdsentiment), Miss Montreal, Kensington, Di-rect, Guus Meeuwis en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

2. Je hebt alle tijd om te shoppen

Shoppen, wanneer kom je daar eigenlijk aan toe? En als je dan kleren gaat kopen, kom je meestal thuis met nieuwe dingen voor je kinderen. Zo is het toch? Tijdens Share a Perfect Day héb je eindelijk die tijd voor jezelf. Dus struin lekker langs alle kraampjes en sla je slag: van lekkere dingen tot kleding en schoenen.

3. Pak die focus en doe een workshop, waar je anders nooit tijd voor maakt

Een workshop volgen? Kom je ook meestal niet aan toe, want er moet altijd wel iemand naar zwemles of judo of muziekles. Maar tijdens deze dag is er van alles te doen in het speciale Workshopdorp. Denk aan een lesje hoelahoepen, handbreien of schuif aan bij Mark Tuitert, die je motiveert om gezond en fit te leven.

4. En al die leuke dingen doe je, terwijl je lekker kunt eten

Wat is een festival zonder lekker eten? Bovendien: je moet wel een bodem leggen natuurlijk. Kan ook prima op deze vriendinnendag, dankzij alle fijne foodstands (en kookworkshops) en oh ja, lekkere, goeie koffie is er ook te krijgen (niet onbelangrijk).

5. Je denkt even helemaal alleen aan jezelf (en die cocktail in je hand)

Niemand die iets van je wilt, dus alle tijd voor jezelf en voor dingen die je normaal niet snel zou doen. Zoals stylingadvies krijgen van Fred van Leer of het volgen van een hoge hakken-workshop, want eerlijk is eerlijk: op hoge hakken lijk je soms eerder een Bambi op het ijs dan de charming lady die je zou willen zijn. Maar zeg maar dag tegen pijnlijke enkels met deze workshop.

Je komt met strakke billen thuis (als je dat wilt hoor) –> verwijzen naar een snelle work-out doen met een uurtje sporten i.p.v. een korte work-out.

6. Je komt met strakke billen thuis (als je dat wilt hoor)

Naast dat shoppen, lekkere eten en die fijne muziek, kun je tijdens Share a Perfect Day ook nog een snelle work-out doen met een breed sport aanbod. Doe eindelijk een keer een les Zumba, ga naar ‘Planken voor gevorderden’ of kies juist voor een Mindfulness sessie.

7. Je hebt dat fijne festivalgevoel, maar ligt ‘s avonds weer lekker in je eigen bed

Het fijne aan Share a Perfect Day is dat je hier dat fijne, relaxte festival kunt opdoen en dat kunt aftoppen door lekker uit je dak te gaan op de beste DJ’s, maar dat je ‘s avonds niet eindigt in een kleffe tent op een drukke camping. Nee, na die perfecte dag, ga je gewoon lekker naar huis en slaap je in de eigen bed. Ideale afsluiting, wat ons betreft. Zeker als je van je wederhelft mag uitslapen 😉

Kom dus lekker op 30 juni, 1 of 2 juli naar Share a Perfect Day. Kaartjes kopen kun je hier.

In samenwerking met Jumbo Supermarkten

Reageer op artikel:
Met het festival Share a Perfect Day sla je deze 7 vliegen in één klap
Sluiten