Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Bij deze drie merken van Nederlandse bodem shop je de mooiste flared leggings voor kids

Damnit, je hebt je kiddo er nog nooit zo schattig bij zien lopen. Steeds meer kinderen zien er minstens zo stylisch uit als hun ouders tegenwoordig. Cute. Zo maakte de flared legging haar rentree en daar wil ook jij je kids in kleden. Hier scoor je de tofste modellen van uiteraard eigen bodem.

Flared leggings voor kinderen shoppen

Gevaarlijk voor de portemonnee maar oh zo fantastisch voor in de kledingkast van je kids.

1. vlinn

Reinout en Naomi zijn onlangs begonnen met vlinn en dragen op die manier hun steentje bij aan een duurzamere wereld – we like. Hoe ze dat dan doen? Vergeten textiel omtoveren tot one of a kind leggings voor kids. Veel textiel wordt nog niet gerecycled, zonde want je kunt er prachtige kleding van maken. Dit is wat ze bij vlinn doen. Van het ‘vergeten textiel’ worden mooie (flared) leggings voor kids gemaakt. Dit kan worden gemaakt van stoffen die al eens zijn gebruikt, maar ook van ongebruikte stoffen die anders in de verbrandingsoven zouden eindigen.

De flared leggings zijn verkrijgbaar in de maten 68 tot en met 110 en elke twee weken worden er nieuwe leggings toegevoegd aan de webshop. Neem hier een kijkje.

flared leggings van vlinn
Bron: @StudioCharissa voor Vlinn

2. Salty Stitch

Nog zo’n prachtig merk van Nederlandse bodem. Het is dat er een verschil zit in de maat van jou en die van je kids, je zou deze kleding stukken namelijk zo met elkaar verwarren. Als je voor de look van een mini me gaat, shop dan hier kleding voor je zoon of dochter.

Alle broeken worden handgemaakt in Nederland en het VK. Je kunt zelf aanvragen of ze rekening houden met een speciale fit voor jouw kind. Wat fijn! Enne, wat ons betreft: zowel jongens als meiden rocken deze flared leggings.

LEES OOK: 12 x duurzame kinderkledingmerken van eigen bodem waar je verantwoord hippe kleding kunt shoppen voor je kiddo

3. No Labels Kidswear

Cute and comfy! Ook bij No Labels Kidswear shop je onwijs leuke flared leggings voor je kiddo’s. Dit merkje verkoopt leggings voor kids van 0 tot 10 jaar oud. De stofjes zijn zo heerlijk zacht dat je zelf ook nog in deze outfitjes wilt rondstruinen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bij deze drie merken van Nederlandse bodem shop je de mooiste flared leggings voor kids
Sluiten