Deze goedkope föhn is een ware hit op Amazon (en is nú nog beschikbaar)

Je haar föhnen is voor veel vrouwen geen pretje, omdat je negen van de tien keer dubbel zoveel tijd kwijt bent aan het temmen van de intense pluizenbol op je hoofd. De föhn van Revlon zou precies zijn wat we nodig hebben, als we alle gekte op Amazon mogen geloven.

Grote beloftes

Daar gaat het ding namelijk ontzettend viral. Infrared Hair Dryer for Faster Drying & Maximum Shine, belooft de artikelnaam. Snel je haar drogen? Willen we. Maximum shine? Doen we het voor.

Infraroodstraling

Dat willen schijnbaar meer vrouwen, want het ding gaat als warme broodjes over de toonbank. De door God geschapen föhn is in de opruiming en kost iets meer dan 14 euro. Op het eerste gezicht lijkt het een doodnormaal apparaat, maar er komt naast warme lucht ook infraroodstraling vrij. Die zou je haar die maximum shine bieden.

LEES OOK: Broodnodige cursus: haren wassen voor vrouwen

Vijf sterren

Mooie beloftes? Als we de reviews mogen geloven is het écht waar. Vrouwen worden gek. Er zijn in totaal bijna duizend meningen en ervaringen gedeeld en zeker 67 procent van de kopers geeft de Revlon föhn vijf sterren. ‘Love this hair dryer. It gives just the right amount of heat and I love the look and design’, reageert een van de vrouwen.

Ben je dus nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je moeder, zus of vriendin? Zoek niet verder en scoor ‘m hier. Voordat-ie weg is.

7 dingen die je moet loslaten als je een moeder van een peuter én controlfreak bent

Reageer op artikel:
Deze goedkope föhn is een ware hit op Amazon (en is nú nog beschikbaar)
Sluiten