Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Eten 15 jun 2019

Makkelijk én lekker: 4 leuke foodabonnementen om uit te proberen

Na een hele dag werken nog bedenken wat je moet gaan eten én het vervolgens nog gaan scoren in de supermarkt is soms best een vervelend klusje – als je het mij vraagt tenminste. Gelukkig wordt het ons tegenwoordig best makkelijk gemaakt, zo kun je ervoor kiezen om je boodschappen via je online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Je kunt ook een foodabonnement afsluiten.

Je kunt kiezen uit tientallen varianten, van hele maaltijdboxen tot abonnementen voor worst(!) of bier. Zo hoef je de deur niet meer uit voor je boodschappen, dit zijn een aantal van de leukste foodabonnementen:

Een box voor de borrel

Dat er maaltijdboxen bestaan zodat jij lekker avondeten op tafel kunt toveren is je vast wel bekend. Maar ken je ook boxen vol delicatessen? Neem bijvoorbeeld de box van Foodelicious waarbij je iedere twee maanden een box vol met delicatessen krijgt, zoals lijfjes, kaas, chips, producten met truffel en nog meer. Wat je precies krijgt wordt natuurlijk niet verteld, zo blijft het een verrassing.

LEES OOK: Baas boven budget: 6 tips om lekker low budget koken

Abonnement op bier

Ha, voor de bierliefhebbers bestaat er ook een box. Zo selecteert Hopper bijvoorbeeld de lekkerste bieren van kleine brouwerijen in Nederland. Zo kun je op een leuke manier kennis maken met Nederlandse craftbier! Iedere maand ontvang je tien speciaalbiertjes om uit te proberen. Ook leuk: iedere maand heeft een ander thema.

Of je worst lust

Een abonnement op worst, je leest het goed – het bestaat. Misschien ken je Monsieur Saucisson van de Martkhal in Amsterdam. Als je voor een abonnement gaat, ontvang je iedere maand zeven verschillende worsten (uit het assortiment van 35 verschillende worsten).

LEES OOK: Je kind meer groente laten eten? Betrek hem of haar bij het koken

De streekbox

Je kent Hello Fresh en Marley Spoon misschien wel, maar is de Streekbox ook bij je bekend? In de Streekbox vind je alleen producten uit heel Nederland. De box bestaat uit veel biologische en gezonde producten afkomstig van Nederlandse boeren. Je ontvangt in de box een aantal recepten met bijbehorende ingrediënten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Makkelijk én lekker: 4 leuke foodabonnementen om uit te proberen
Sluiten