Renée
Renée Kids 4 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Hartverscheurende foto’s van gepest meisje gaan het internet over

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: erachter komen dat je kind gepest wordt en dat het maar niet stopt. De dochter van de Amerikaanse moeder Aimee Johnson is zo’n gepest meisje. Nadat ze overstuur thuiskwam plaatste Aimee foto’s van haar huilende dochter op social media om aandacht te generen.

Gepest meisje gaat viral

Hartverscheurend. Dat is hoe je deze situatie kunt omschrijven. Aimee deelde drie foto’s van haar radeloze dochter die keer op keer gepest wordt door drie jongens op weg naar school. Ze schrijft dat haar dochter mentaal en fysiek gepest wordt in de bus en dat niemand actie onderneemt. ‘Dit is NIET oké’, aldus Aimee. Het bericht is binnen een week al 8500 keer gedeeld.

Huilend naar huis

Aimee’s dochter wordt met een fles op haar hoofd geslagen, lelijk en dom genoemd. In de bus worden opnames gemaakt, en het was ontzettend pijnlijk voor Aimee om te zien hoe haar dochter behandeld wordt. Ze komt niet alleen huilend thuis, maar wil ook niet meer naar school toe.

Lees hier het hele bericht:

Het is Aimee in ieder geval gelukt om aandacht te generen. Nu haar bericht zoveel gedeeld is en meer dan 12.000 likes heeft lijkt ze een stap dichterbij. Maar ze zal pas echt blij zijn zodra het pesten stopt en haar dochter weer met plezier naar school gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Distractify

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hartverscheurende foto’s van gepest meisje gaan het internet over
Sluiten