Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 18 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Moeder maakt opnieuw briljante foto omdat kinderen terug naar school gaan (en hij is nog véél grappiger)

De zomervakantie zit er al bijna weer op en ondanks dat het hartstikke gezellig is dat je kinderen 24/7 bij je in de buurt zijn, is het (mede daarom) ook weer lekker als ze weer naar school gaan. In Amerika is de zomervakantie al afgelopen en moeder Keshia Gardner is daar nét als vorige jaren heel erg blij mee.

Terug naar school

Die blijdschap steekt ze niet onder stoelen of banken. Integendeel. Vorig jaar maakte ze een foto waarop ze een gat in de lucht sprong op de dag dat haar kinderen weer naar school mochten. De foto, waarop Keshia intens blij is en haar kinderen beteuterd achter haar staan, ging als een dolle het internet over en kreeg duizenden reacties van ouders die het gevoel herkenden.

Dit jaar mét man

Omdat Keshia dit jaar gewoon wéér hartstikke blij is dat haar vier kinderen weer naar school gaan, maakte ze een nieuwe foto van haar blije zelf en haar beteuterde kinderen. Dit jaar is er alleen iets anders aan de foto, namelijk dat haar man ook een ‘klein’ rolletje heeft gekregen. Toen we de foto zagen schoten we instant in een lachstuip, zó grappig vonden we ‘m.

LEES OOK: Wat te doen als je kind weigert om naar school te gaan?

Feest!

‘We gaven een feestje omdat de kinderen terug naar school gaan! Voel je vrij om ‘m te delen, als je erom moest lachen’, schreef Keshia bij de foto die ze op haar Facebook plaatste. Ze had de lachers op haar hand, blijkt uit de duizend likes en honderden reacties op de foto.

Die mán! In dat badje, met die sigaar! Onder de foto zelf plaatste Keshia meer foto’s van haar man in feeststemming, die we te grappig vinden om niet te laten zien:

Ja, man! Dit ga je na de vakantie helemaal anders doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Facebook Keshia

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder maakt opnieuw briljante foto omdat kinderen terug naar school gaan (en hij is nog véél grappiger)
Sluiten