Leanne Hansma
Leanne Hansma Lifestyle 21 sep 2018

Fotogeniek huisdier? Doe mee aan de #Frootografie Contest

Huisdieren en kinderen. Wat hebben die nou met elkaar te maken? Het antwoord is: foto’s! Want waarschijnlijk is jouw huisdier net zo fotogeniek als je kind.

We hebben dan ook niet alleen veel kiekjes van onze kleine koters, maar ook de viervoeters doen het goed voor de camera. Onze hond, kat, konijn, de cavia, je goudvis, of welk dier dan ook. En die foto’s komen nu écht van pas.

Dus dit doen júllie kinderen met thuis met jullie huisdieren

#Frootografie Contest

Goed nieuws! Je kunt nu namelijk met de foto van je huisdier meedoen aan de #Frootografie Contest. Heb jij een lachende hond, gelaarsde kat of cavia met vlechtjes én heb je daar een leuke, grappige, lieve, mooie foto van? Stuur die dan via deze pagina op naar Froot zodat je kans maakt op het winnen van een professionele fotoshoot (!) voor jou én je trouwe viervoeter.

Hoe werk het?

Je stuurt de foto van je huisdier in via deze pagina. Vervolgens kan er gestemd worden. De foto die de meeste stemmen binnenhaalt wint. Lees voordat je aan de slag gaat met je camera nog even de algemene voorwaarden, zodat jouw foto aan de vereisten voldoet.

Succes!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Fotogeniek huisdier? Doe mee aan de #Frootografie Contest
Sluiten