Janne Vogel
Janne Vogel Kinderen 15 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit koppel nam hun embryo’s (!) mee op avontuur en maakte deze grappige foto’s

Met foto’s maken van je kroost kun je niet vroeg genoeg beginnen. Vanaf het allereerste moment wil je herinneringen hebben aan je kindje. Een Amerikaans stel nam dit wel héél letterlijk en deed een uitgebreide fotoshoot met hun embryo’s. Hi-la-risch.

Mickey en Samantha Clark probeerden jarenlang zwanger te worden, maar dit ging niet zoals ze hadden gehoopt. Na een paar jaar met onvruchtbaarheid te hebben geworsteld, kreeg het stel de kans om een aantal embryo’s te laten implanteren. Er was slechts één probleem: ze verhuisden naar een andere staat en moesten hierdoor van kliniek veranderen. Dus hoe moesten ze de embryo’s vervoeren?

FedEx

In eerste instantie zouden de embryo’s via FedEx worden verstuurd naar een kliniek in de buurt van hun nieuwe huis. Toen het stel een aantal viral video’s bekeek waarin FedEx chauffeurs niet al te voorzichtig deden met hun pakketjes, was dit einde verhaal. De Clarks stonden erop dat ze de embryo’s zelf op zouden halen. Dus dat is wat ze deden.

LEES OOK: Vrouw laat de harde waarheid zien van IVF-traject en deelt haar fotodagboek

Road trip

Het stel kreeg de embryo’s mee in een tank waarin ze twee dagen veilig zouden blijven, dus de gezins-roadtrip kon beginnen. Onderweg kregen Samantha en Mickey een idee.”We begonnen te praten over hoe we foto’s zouden maken met de embryo’s”, vertelt Samantha. “We vonden het zo hilarisch, dat we dachten: kom, we doen het gewoon. Het is een van die dingen waarvan je niet weet of je ooit de kans zult krijgen om het nog een keer te doen. Deze embryo’s waren en zijn onze kinderen. Ze waren voor ons net zo levend als dat ze zouden zijn als ze al waren geboren.”

Dus nam het stel hun embryo’s mee op avontuur en namen ze de foto’s precies zoals ze ze met hun geboren kindje zouden maken. Het resultaat is goud waard.

Ze schoten wat fenomenale foto’s in het park…

Compleet met een lesje baseball van papa!

Daarna was er tijd voor een familiefoto…

En moest er kennis worden gemaakt met de familiepug.

Baby’s eerste kerst mocht ook niet worden overgeslagen…

En voor het eerst opa en oma ontmoeten!

Goed nieuws

Op nieuwjaarsdag kreeg het stel het nieuws waar ze zo op hadden gehoopt: een positieve zwangerschapstest. Samantha vertelt dat ze zich nog vaag herinnert dat de embryoloog had gezegd dat er ongeveer 1% kans was dat alledrie de embryo’s het zouden overleven, maar het stel kreeg nog meer geluk. Vandaag de dag zijn Mickey en Samantha ouders van een zes maanden oude drieling. Hoe leuk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme