Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 5 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Prachtig! Deze newborn fotoshoot staat op een mooie manier stil bij het verliezen van een kindje

Na jaren proberen hoorde Heather Browman dat ze in verwachting was van een tweeling. Haar geluk kon niet op, maar tegelijkertijd was ze heel bang. Haar tweelingzwangerschap kwam na meerdere miskramen, waaronder een andere tweelingzwangerschap. Daarbij kreeg ze ook de diagnose eenhoornige baarmoeder, een zeldzame misvorming van de baarmoeder.

Haar angst werd realiteit. De dokters konden geen hartslag vinden voor een van de baby’s tijdens haar echo toen ze 18 weken in verwachting was. Het hart van haar zoontje klopte niet meer, maar dat van zijn zus wel.

Geboorte

Toen haar dochter Leti werd geboren, besloot Bowman een newborn fotoshoot te doen om het mooie meisje vast te leggen. Aan fotograaf Jessica Young vertelde ze ook over het verlies van haar zoontje. Young bedacht toen het idee om zoontje James ook in de fotoshoot te verwerken. Toen Heather op de shoot aankwam en ze zag wat Young voorbereid had, brak ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
This sweet girl visited me at my studio a couple weeks ago. Her twin brother James passed away at 18 weeks gestation. We wanted a photo to honor their twin bond and James. ? *Link to photo on Facebook is in bio ?*
Een bericht gedeeld door Jessica Young (@jessicayoungphotog) op 15 Mrt 2019 om 4:50 (PDT)

‘Ze moest een paar keer lachen toen ze zijn kant op keek. Deze foto betekent de wereld voor me, ik zal het altijd koesteren en ik kan niet wachten om haar het verhaal te vertellen over haar broers en zusje die over haar waken’, vertelt Heather. Met goedkeuring van Heather plaatste Young de afbeelding online. De foto ging viraal, iets dat Bowman nooit had kunnen bedenken. Toch is ze dankbaar dat ze mogelijk hoop, positiviteit en een stem voor anderen kan bieden die in een vergelijkbare situatie zitten.

LEES OOK: ‘Als je een kind verliest, voel je je voor altijd incompleet’ 

‘Als je in het donker bent, is het heel moeilijk om het licht te zien. Maar om aan de andere kant van de hel te komen, moet je er doorheen. Ik ben nu aan de andere kant en ik hoop anderen te kunnen lente zien dat zij het ook kunnen,’ vertelt ze aan Motherly.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme