wpk-admin
wpk-admin Kids 6 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze fotoshoot laat zien hoe mooi het voeden van je baby is

Dat je kindje voeden een bijzondere ervaring is, wordt nog maar weer eens bewezen door deze fantastische fotoserie. Of je nu borstvoeding, tandemborstvoeding of de fles geef, het is een intiem momentje tussen moeder en kind.

‘Fed is Best’, dat is de naam die fotografe Abbie Fox, zelf moeder van drie, voor deze fotoshoot bedacht. En met een reden. Want of je nu je peuter borstvoeding geeft of donormelk gebruikt, je kindje voeden is het mooiste wat er is.

Verschillende, maar allemaal gelijk

Dat wilde Abbie vastleggen. Want hoe verschillend moeders zijn, zo verschillend is ook de manier waarop je je kindje melk geeft. Maar één ding hebben deze moeders allemaal gemeen: er is geen goed of fout. Het is gewoon prachtig.

Stay strong

Met deze fotoserie hoopt Abbie moeders in spe te bemoedigen. Een klein duwtje in de rug, zodat je weet dat welke keuze je ook maakt of hoe je je baby ook voedt, het allemaal oké is.

Tegelijkertijd werkte het maken van deze foto’s ook helend voor Abbie zelf. Met haar eigen kinderen worstelde Abbie met het geven van borstvoeding. De foto’s staan daarom ook symbool voor alle strubbelingen die moeders tijdens de eerste stappen in het moederschap meemaken.

En met die gedachten kunnen wij in ieder geval uren kijken naar deze foto’s. Een beetje inspiratie voor een fotoshoot met jouw kleintje misschien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze fotoshoot laat zien hoe mooi het voeden van je baby is
Sluiten