Frosé (frozen rosé) is dé trend van deze zomer en zo maak je het…

Culinair

Soms komen we foodtrends tegen waar we laaiend enthousiast over worden. Frosé is er zo eentje: bevroren rosé in de vorm van een slushy. Klinkt goed toch? En nog beter: je kunt het dus echt heel simpel zelf maken.

Frosé staat dus voor bevroren rosé, maar je kunt het drankje zoveel aankleden als dat je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan fruit (aardbei, perzik of frambozen), kruiden (munt, basilicum) of je kunt hem volgens onze collega’s van Culy nog extra boozy maken door vermouth of wodka toe te voegen.

Zelf Frosé maken

Je kunt het ijs met een ijs- of slushmachine maken, maar met een stevig plastic bakje en een vriezer kom je gelukkig ook al een heel end. Nieuwsgierig geworden? Het recept voor Frosé vind je bij onze collega’s van Culy >

Kijk voor meer lekkere recepten op Culy.nl >

Meer leuke content? Like ons op Facebook