Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 28 apr 2017
Leestijd: 2 minuten

Hèj dat is leuk: Frozen 2 komt eraan en wel op deze datum

We weten al sinds het begin van 2015 dat er een tweede film van Frozen aan zit te komen, maar wanneer? Fijn is dat Disney ons niet langer meer in spanning houdt. Anna en Elsa zullen namelijk op 27 november 2019 schitteren in een vervolg van de film.

De avonturen van Elsa en Anna zullen nog steeds ingesproken worden door Kristen Bell en Idina Menzel. Maar goed, 2019 dus pas. ‘Waarom dat zo lang moet duren?’ horen we onze kinderen al vragen. Volgens Kristen omdat het een paradepaardje is van Disney, en de film dus zo goed mogelijk moet worden. En goede dingen kosten tijd.

Niks overhaasten

Vaak is het moeilijk om het succes van de eerste film te evenaren, en daarom willen de makers van Frozen 2 de fans niet teleurstellen. ‘We hebben met zijn allen heel lang gezocht naar het perfecte verhaal. Als we dit gehaast hadden gedaan, was het waarschijnlijk niet zo goed geworden als het idee wat we nu hebben’, zegt Kristen tegen de Telegraph.

LEES OOK: Frozen-fans zijn het erover eens: dit karakter moet op vrouwen vallen

Nieuwe kleding

Belangrijk detail is dat de makers de kleding van de twee ijsprinsessen hebben aangepast. Hoe dit eruit komt te zien is nog even de vraag.

Duetje

Frozen is natuurlijk niet compleet zonder liedjes, dus daar wordt ook hard aan gewerkt. Producer Peter Del Vecho: ‘We zitten middenin het schrijfproces en we hebben nu al geweldige dingen op de plank liggen. Ook zullen de zussen Anna en Elsa een duet gaan zingen in de nieuwe film.’ Volgens Peter komen er in de tweede film dingen aan bod waardoor je sommige gebeurtenissen in de eerste film beter snapt. Wat-ie precies bedoelt zullen we helaas pas over twee jaar en 212 dagen zien.

Haha! Deze baby zit hoogstwaarschijnlijk niet te wachten op een tweede Frozen-film

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Telegraph

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hèj dat is leuk: Frozen 2 komt eraan en wel op deze datum
Sluiten