Sterre Touw
Sterre Touw Recepten 13 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze superlekkere Frozen chocolademelk maak je heel makkelijk zelf

De temperatuur daalt steeds een graadje verder en het wordt tijd voor warme chocolademelk. Uiteraard zorgt de koude temperatuur ervoor dat het voor de kinderen weer tijd wordt voor Disney’s Frozen. Niets is leuker dan dit met elkaar te combineren door samen Frozen chocolademelk te maken!

IJsblauw maar gloeiend heet

Let it gooo, let it gooo… We moeten toegeven dat wij stiekem ook gek zijn op de film. Ook al is het verhaal misschien niet zo sterk; de liedjes zijn geweldig, sneeuwpop Olaf is schattig en Elsa is een ware inspiratiebron. Daarom verzon foodwebsite Delish iets om het succes van ijsprinses Elsa te vieren. Natuurlijk moest dat babyblauw, ijzig en zo stylish mogelijk. Het resultaat was een ijsblauw, maar gloeiend hete chocolademelk. Mmmm…..

LEES OOK: Frozenfans opgelet: deze metamorfose wil jij ook!

Elsa Hot Chocolate

Zo maak je ‘m

Loopt het water je al in je mond en wil je hem zo snel mogelijk zelf maken? Dat kan! Eerst is het belangrijk om de volgende zes ingrediënten in huis te halen:

1 Melk

2 Witte chocoladesnippers

3 Blauwe kleurstof

4 Slagroom

5 Hagelslag ( in blauwtinten natuurlijk)

6 Blauwe kandijsuiker

Verwarm eerst melk in een pannetje totdat het goed warm is. Voeg daarna de chocolade toe en roer tot het goed gesmolten is. Proef af en toe of de smaak voor jou goed genoeg is. Vervolgens voeg je de blauwe kleurstof toe. Giet het in een grote (glazen) beker en doe er zoveel slagroom en snoepjes op als je zelf wil. Smullen gegarandeerd!

Bekijk hier hoe je ‘m maakt.

LEES OOK: Te schattig: 2-jarige Julie doet perfecte imitatie van Frozen song

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Delish.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze superlekkere Frozen chocolademelk maak je heel makkelijk zelf
Sluiten