Sterre Touw
Sterre Touw Eten 2 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Frozen fudge: een toetje waar je kleine frozen-fan heel gelukkig van wordt

De Frozen-rage lijkt never nooit meer te verdwijnen. Ondanks dat de Disneyhit vier jaar geleden werd uitgebracht, blijven de karakters en de ijs-blauwe kleur mateloos populair. Als je nog een lekker toetje wil maken voor de koude wintermaanden, heb je ‘m nu gevonden; frozen fudge! 

Frozen-fanaten zullen er gek op zijn. Delish legt via een video uit hoe makkelijk het is om het toetje te bereiden. Dus je kunt gelukkig je favoriete scènes terugkijken terwijl je het toetje maakt. Super leuk om samen met je kind(eren) te doen!

LEES OOK: Meisje probeert papa te overtuigen een Elsa-pop te stelen

Frozen fudge maken

Het toetje is niet moeilijk om te maken en ziet er ook nog eens erg lekker uit. Je begint met witte chocoladeschilfers, een blik gezoete gecondenseerde melk en wat blauwe kleurstof. Voor de specifieke Frozen-tint kun je het beste voor neon-blauw gaan. Stop het mengsel drie minuten in de magnetron en roer het mengsel na elke minuut opnieuw. Giet het mengsel in een vierkante bakplaat en strijk het glad met een spatel. Daarna komt het leukste gedeelte: versieren! Het allerleukste is natuurlijk om te kiezen voor blauwe, paarse en zilveren hagelslag-versiering. Zet de fugde voor drie uurtjes in de koelkast. Daarna kun je genieten van een overheerlijke Frozen fudge.

Frozen-fudge

Wat heb je nodig?

  • 900 gram witte chocoladeschilfers
  • 1 kan gecondenseerde melk zoeten
  • 1/2 theelepel vanille extract
  • Blauwe kleurstof
  • versiering

Succes!

LEES OOK: Deze superlekkere Frozen chocolademelk maak je heel makkelijk zelf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme