Redactie
Redactie Uncategorized februari 13, 2015

Ga gratis naar de voorvertoning van deze zinderende film!

Ben jij ook zo verzot op zinderende series en films als ‘Noord Zuid’, ‘Penoza’ en’ De bende van Oss’? En wil je er als de kippen bij zijn als er zoiets dergelijks uit komt? Dan hebben wij een cadeau voor je. Gewoon, ook een beetje omdat Famme 1 jaar bestaat.

In samenwerking met productiemaatschappij Phanta Film biedt Famme jou namelijk de kans om een exclusieve voorvertoning bij te wonen van Schone Handen; een spiksplinternieuwe Nederlandse misdaadfilm met Thekla Reuten en Jeroen van Koningsbrugge. Niet bepaald mis dus.

Grote namen

De film gaat over Sylvia (Thekla Reuten) en Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) die samen met hun twee kids een luxeleven leiden in Amsterdam Oud-Zuid. Ze kunnen daar wonen, omdat Eddie zich bezig houdt met duistere praktijken. Sylvia heeft dit verdrongen, totdat Eddie haar vraagt om hem een vals alibi te bezorgen. Na een louche ongeluk waar de man van Sylvia’s beste vriendin – een medewerker van Eddie – bij betrokken is, wil Sylvia weg. Maar dat is niet zo makkelijk als ze denkt.

Wat je moet doen

De film komt officieel pas in september van dit jaar uit. Maar een aantal van jullie kunnen de film dus al zien tijdens de voorvertoning. Deze vindt plaats op donderdag 19 februari om 19:15 in Amsterdam. EN: De kaartjes zijn helemaal gratis.

Omdat het van belang is dat het publiek zo gevarieerd mogelijk is, vragen we je je naam, leeftijd en opleidingsniveau te mailen naar [email protected] Per persoon zijn er maximaal 2 kaarten beschikbaar. Je kunt dus iemand meenemen, maar meld je snel aan want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Waar?
Pathé De Munt te Amsterdam
Wanneer?
Donderdag 19 februari 2015
Hoe laat begint de film?
19:15 (zaal open en kaarten afhalen vanaf 18:45)

Dubbel feest dus, want Famme bestaat deze maand 1 jaar,

Reageer op artikel:
Ga gratis naar de voorvertoning van deze zinderende film!
Sluiten