Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Eropuit 26 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Ga jij ook aan de caravan?

Budgetreizen, festivallen, terug naar de natuur, authenticiteit, kneuterigheid en DIY. Wij zien een hoop trends samenkomen in het nieuwe boek ‘Caravanity’ gebaseerd op de gelijknamige blog van Femke Creemers.

Nu gaat het boek eigenlijk alleen maar over het al dan niet kopen en oppimpen van je caravan. Je trots te laten zijn op je caravan als je er al eentje hebt en hem nog mooier te maken en hem, zoals Femke in haar voorwoord zegt, een beetje uit het verdomhoekje te halen omdat het volgens velen ‘echt niet kan.’

Kneuterig pizza’s bakken

Volgens ons gaat het boek over je vrij voelen, kunnen gaan en staan waar je wilt, dichtbij de natuur zijn, altijd een huisje onder je kont hebben en met het gezin samen te zijn en kneuterig (hoe heerlijk) pizza’s te baken op een bbq of skottelbraai. Wat dat is lees je in het boek.

DIY

Het leuke aan het boek is dat je geinspireerd wordt door 16 voorbeelden van mensen die hun caravan tot hun paleisje maakten. Romantisch, retro, superstrak of vol kleur. Alles komt voorbij. De een nog hipper dan de ander. Sommigen noemen hun trouwe viervoeter op wielen liefkozend Kersengebakje en twee zussen bakken erop los in hun cupcake caravan die je dan weer tegenkomt op festivals, waar jij dan met je even hippe caravan staat.

Vat je ‘m?

Dus wat let je. Koop een caravan k(r)ot en ga aan de slag met Caravanity.

Caravanity, het boek, is vanaf morgen te koop voor € 17,50 bij (online) boekwinkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ga jij ook aan de caravan?
Sluiten