Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Erop uit februari 19, 2016

Game of Thrones’ Melisandre (Carice van Houten) verpest de babyshower van Seth Meyers

The night is dark and full of terrors. Terwijl Game of Thrones’ Melisandre (Carice van Houten) haar dag normaal gesproken vult met het baren van baby-demonen, het uitmoorden van ongewenste troonopvolgers en het leiden van bizarre offerrituelen, spendeert zij haar middag nu ‘gezellig’ op een babyshower.

Voor de video-sketch, onderdeel van de Amerikaanse talkshow ‘Late Night’, kruipt Carice in de rol van haar Game of Thrones personage Melisandre, een duistere vuurpriesteres die zomaar eens je dochter in de fik zou kunnen steken.

Talkshowhost Seth Meyers speelt de aanstaande vader en probeert aan Melisandre duidelijk te maken dat het babyfeestje vooral een blije gebeurtenis is. De fire lady snapt het niet helemaal (het is tenslotte haar eerste babyshower), maakt lugubere opmerkingen, geeft een ‘rammelaardolk’ als cadeau en steekt ook nog een van de gasten in de fik. Zal de Lord of Light trots zijn?

Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse talkshowhost iemand uit de zeven koninkrijken uitnodigt voor een ‘gezellige’ get together. Nodig Game of Thrones personage Jon Snow (Kit Harington) uit voor een chique diner en dan gebeurt er dít >>

Check hieronder de Late Night aflevering waarin Carice afgelopen donderdag te gast was:

Carrière

Carice van Houten schittert al jaren in de bekende hitserie Game of Thrones. In seizoen 2 kwam zij voor het eerst op het scherm als Melisandre. Omdat haar personage nogal veel haters aantrekt, is de Nederlandse actrice vooral blij dat ze op straat niet herkend wordt (nee, dat rode lange haar is niet van haarzelf). Carice’s rol bestaat vooral uit dingen in de fik steken, strakke (maar mooie) jurken dragen en het vernikkelen van de kou tijdens opnames in Noord-Ierland en Schotland.

In april start het nieuwe seizoen van de succesvolle HBO-serie.

Hoe zou jij reageren als er zo’n ‘gezellige’ gast op je babyshower komt? Praat mee op Facebook!

Heb je binnenkort zelf een babyshower? Dit zijn de 10 cadeaus die een moeder écht wilt hebben als ze net bevallen is >>

Reageer op artikel:
Game of Thrones’ Melisandre (Carice van Houten) verpest de babyshower van Seth Meyers
Sluiten