Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 18 dec 2018

Zo is je garderobe – en daarmee jij – helemaal klaar voor de winter!

De overgang van koud naar nóg kouder weer, vraagt om een update van je garderobe. En dat hoeft echt niet altijd te betekenen dat je allemaal nieuwe items aan moet schaffen.

Door deze handige trucs toe te passen ben je binnen no-time klaar voor de winter!

1. Closet detox

Wat is er lekkerder dan het nieuwe jaar opgeruimd beginnen? Houd een closet detox: maak stapeltjes met kledingstukken die je (zeker weten) weg wilt doen, waar je nog over twijfelt en die je sowieso wilt houden. Ga op het laatst nog even door de kledingstukken heen waar je over twijfelt, wie weet kun je weer wat naar de andere stapels verplaatsen. De kledingstukken die je zeker niet wilt houden, kun je verkopen. Let het stapeltje waar je nog over twijfelt apart (en overzichtelijk) in je kast, merk je dat je er na een maand nog steeds niet naar om hebt gekeken? Tijd om iemand anders er blij mee te maken! Verkoop je mooie stukken op The Next Closet. Zo verdien jij weer geld om nieuwe items aan te schaffen! Je kunt je hier gratis aanmelden én 10 euro korting ontvangen.

2. Maak setjes

Heb je het idee dat je niks hebt om aan te trekken, terwijl je kast toch echt op uitpuilen staat? Het kan helpen om setjes te maken, en dat dan ook als setjes in de kast te leggen. Heb je een broek waar meerdere shirtjes bij zouden passen? Leg de shirtjes er gewoon bij in de buurt. Het enige wat je ‘s ochtends dan hoeft te doen is een broek pakken, een van de shirtjes van de stapel te halen en je bent klaar!

3. Laat je inspireren op Pinterest

Hier op de redactie zijn we groot fan van Pinterest. Heb je even geen idee wat je bij je bruine broek moet aantrekken? Pinterest! Zo kom je misschien ook op ideeën die je zelf nooit zou hebben bedacht. Sokken in loafers, een colletje onder een bloesje: zo kun je je favorieten weer een nieuw leven in blazen.

4. Kijk eens wat je echt nog nodig hebt

Mis je toch nog een paar items in je garderobe, zoals een trui van kwaliteit die ook nog eens lekker warm is? Zo’n aankoop kan best een gat slaan in je portemonnee. Maar heb je er wel eens aan gedacht dat je zulke items ook makkelijk tweedehands kan scoren? Kijk eens of je op The Next Closet de items van je wish list kunt afstrepen. Jij blij, je portemonnee blij ;-). En psst, als je je hier registreert ontvang je 10 euro korting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo is je garderobe – en daarmee jij – helemaal klaar voor de winter!
Sluiten