Smart! Deze bakkerij stuurt 1x per maand iets lekkers, precies wanneer je het nodig hebt

Je kunt er de klok op gelijk zetten: ben je ongesteld, dan wil je het liefst de hele ijskast leegeten. Plus de voorraadkast. Daar speelt de Moon Cycle Bakery op een heerlijke manier op in. Ze bezorgen namelijk versgebakken lekkers, precies wanneer jij het nodig hebt.

De bakkerij is begonnen als project op Kickstarter en kreeg daar genoeg investeerders om ook echt aan de slag te gaan. Het concept gaat van start op 15 december en de keuze uit het assortiment is reuze. Van brownies tot taarten: alles kun je bestellen.

Hoe het werkt?

Je brengt de bakkerij op de hoogte van je menstruatiecyclus, je geeft je bestelling door, net als je adres en je bestelling wordt in een mooie present box aan je deur afgeleverd. Hoe fijn is dat!?

Het assortiment

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen: de full moon, waarbij je voor dertig dollar drie verschillende gebakjes kunt kiezen, de half moon, waarin je twee lekkernijen kunt kiezen, en de crescent moon. Deze kost vijftien dollar en is goed voor één gebakje. Beetje aan de prijzige kant, maar dat maakt ons geen zier uit, als we trek hebben.

‘We willen dat vrouwen hun menstruatie fijn gaan vinden; hun vrouwelijkheid vieren in plaats van zouden wensen dat ze nooit meer ongesteld zouden worden’, zegt een van de bedenkers op Kickstarter. ‘Vrouwen verdienen juist in deze tijd van de maand rust en nieuwe energie. Wij willen hieraan bijdragen met onze lekkernijen.’

Het enige nadeel is dat dit de Moon Cycle Bakery alleen in Amerika bezorgt. Mag dit naar Nederland komen, please?

Deze dingen kun je eten tegen menstruatieklachten

Moon Cycle Bakery

Reageer op artikel:
Smart! Deze bakkerij stuurt 1x per maand iets lekkers, precies wanneer je het nodig hebt
Sluiten