Gina Koninkx
Gina Koninkx Mind 19 dec 2019

Gebroken nachten? Je kunt nu een ‘nightnanny’ inhuren die ‘s nachts voor je kids zorgt

De laatste keer dat jij een nacht hebt doorgeslapen kun je je niet eens meer herinneren. Op sommige momenten verlang je zelfs (stiekem) even terug naar de tijd zonder kinderen en gebroken nachten. Je kon uitslapen en hoefde er niet vier keer per nacht uit om te voeden. Gelukkig kan Nannies at Night deze enorme zorg bij je wegnemen. Say whut?!

De term ‘nightnanny‘ bestaat al veel langer in de VS en het is letterlijk een oppas die ‘s nachts voor je kinderen zorgt. Nannies at Night kun je nu boeken in Nederland en dat betekent dat jij en je partner weer eens een nachtje kunnen doorslapen. Dag, dag, gebroken nachten!

Geen gebroken nachten meer

Het is natuurlijk een vrij duur grapje om elke nacht een nanny in huis rond te hebben lopen, maar het is geen gek idee om dit eens in de zoveel tijd te boeken. Terwijl jij en je partner lekker liggen te dromen, is er iemand in huis die voor jullie kleintje zorgt. Ze kan de kleine ‘s nachts wiegen, voeden, troosten en verschonen zodat jullie lekker kunnen blijven liggen.

Bij Nannies at Night kun je overigens nog veel meer oppassers boeken. Bijvoorbeeld tijdens de kraamperiode als jullie al een kindje hebben dat beziggehouden moet worden. Het idee alleen al klinkt toch heerlijk?

Wat kost dat?

Nu horen we je vragen: wat mag dat wel niet kosten? Toegegeven, heel goedkoop is het niet maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug. Nannies at Night hanteert verschillende tarieven gebaseerd op de expertise van de oppas die je inhuurt. Een gewone ‘Nanny’ kost €16,- per uur, een ‘Senior Nanny’ kost €20,- per uur en een ‘Pro Nanny’ kost €25,- per uur.

Hoe leuk: je kunt bij Nannies at Night ook een cadeaubon bestellen! Leuke tip voor je pas bevallen vriendin of zus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Nannies at Night

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Gebroken nachten? Je kunt nu een ‘nightnanny’ inhuren die ‘s nachts voor je kids zorgt
Sluiten