Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Mind 22 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Geef jij borstvoeding op het toilet?

Een leven als ouder kan nogal hectisch zijn. De huishoudelijke taken vliegen je om de oren en dan is er ook nog een klein hummeltje die je de hele hele dag achtervolgt, zélfs als je naar de wc gaat.

Facebookpagina Life of Dad plaatste onlangs een foto van een moeder die borstvoeding geeft op het toilet met het sarcastische onderschrift: ‘ouders kennen dit geluk’.

Discussie

De foto ging viraal en de discussie barstte los. ‘Wat vies. Ik denk dat een baby die al loopt echt wel kan wachten met voeding tot mama van de wc is. Jij eet toch ook niet op de wc?’ Schreef een ontzette gebruiker. Een ander deelde zijn onvrede iets bondiger: ‘Dit is het smerigste wat ik ooit heb gezien.’

Andere moeders zijn niet te spreken over de negatieve reacties en steken de vrouw massaal een hart onder de riem. Ze begrijpen volkomen wat ze doormaakt: ‘dit is onderdeel van mijn dagelijkse leven, op deze foto zie ik niets meer dan een baby die een rommeltje heeft gemaakt en mama’s wc-moment verstoord’. Een andere moeder wist de foto het best te verwoorden: ‘dit is de meest echte foto over het moederschap die ik ooit heb gezien’.

Wat vind jij? Begrijp jij ook niet wat deze moeder bezielde of kun je je volledig inleven in deze foto? Geef je mening op onze Facebook.

Bekijk ook deze prachtige fotoserie die laat zien hoe mooi borstvoeding geven is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Geef jij borstvoeding op het toilet?
Sluiten