Gefrustreerde man stuurt z’n vrouw sexspreadsheet

De man in dit verhaal maakte een uitgebreid Excelsheet met alle redenen van zijn vrouw om nee tegen een potje seks te zeggen. Een bedroevend rijtje kunnen we concluderen met in twee maanden tijd 3 ja’s en 25 nee’s, maar wat zij er vervolgens mee deed is hilarisch…

Sorry dat we hier even heel erg hard om moesten lachen. Misschien omdat het ook wel een beetje herkenbaar is. Wat het helemaal geestig maakt is natuurlijk hoe deze spreadsheet op ons wereldwijde web terecht gekomen is en zijn weg via Amerikaanse en Engelse sites naar Nederland vindt.

Het ging als volgt:

Hij nam even flink de tijd om de uitgebreide Excel te maken. Nette rijen en kolommen, opgedeeld in datum, seksvraag en excuus voor de afwijzing. Manlief mailde de Excel vanaf het vliegveld op weg naar een businesstrip. De reactie van de boze ietwat onnadenkende vrouw? Ik plaats het op Reddit! De post is weggehaald, maar helaas helaas de excel zwierf al rond. Haar woorden:

‘Husband sends a message to my work email. He’s never done this. Attached is a spreadsheet of all the times he has tried to initiate sex, with a column for my ‘excuses’, using verbatim quotes of why I didn’t feel like having sex at that very moment’

Enkele van de redenen op de nee’s:

– Je bent te dronken
– Ik ben te dronken
– Ik ben een serie ah kijken (Friends herhaling)
– Ik voel me vies en moet douchen (niet gedoucht)
– Ik wil deze film kijken (valt na een kwartier in slaap)

Chique is het natuurlijk niet van hem, zeker omdat hij onbereikbaar was na het sturen van de spreadsheet, maar een punt heeft hij wel. Haar openbaring op Reddit leverde veel reacties op. Van bijval voor de man tot support voor de vrouw.

Laten we hopen dat de partners een groot gevoel voor humor hebben en van wat pottekijkers houden, want er zal een hoop goedmaak seks aan te pas moeten komen om deze relatie weer nieuw leven in te blazen.

Reageer op artikel:
Gefrustreerde man stuurt z’n vrouw sexspreadsheet
Sluiten