Geinig: brief aan vader van ietwat preutse meester gaat internet over

Dat je af en toe een brief krijgt van school is niet zo gek, maar de brief die vader Paul Hunt afgelopen week kreeg was wel erg persoonlijk. Zijn zoontje (10) speelt volgens de meester van de klas wel erg vieze spelletjes met zijn klasgenoten.

Paul barstte in lachen uit toen hij de inhoud van de brief las. En wij ook trouwens. Niet gek dus, dat hij nu massaal gedeeld wordt op internet.

‘Beste (…),

Dit is geen standaard brief, omdat ik u graag wil informeren over iets dat ons op school is opgevallen, en u misschien thuis zou willen bespreken met (…).

(…) en zijn vriendjes doen vaak spelletjes waarbij ze zelf de karakters bedenken. Die geven ze dan grappige namen en nemen ze mee op te gekke avonturen. Met deze creatieve manier van spelen op zich is niks mis, maar het feit dat hij een van de karakters vaak Wildo de Dildo noemt, vinden we daarentegen wel zorgelijk, zoals u wellicht begrijpt.

We hebben de kinderen gevraagd of ze weten wat die naam betekent, en we hebben geconcludeerd dat niemand dit weet. Wel zijn ze ervan op de hoogte dat het een ongepast woord is. Een van de kinderen zei het woord opgepikt te hebben op het schoolplein, dus het onderzoek naar waar dit vandaan komt is ingezet.

Ik hoop dat u begrijpt dat ik u hierover informeer. Schroom niet om contact met mij op te nemen om deze kwestie verder te bespreken.’

LEES OOK: Deze vader schrijft de meest briljante te-laat-briefjes voor zijn kids

Waar of niet?

Hilarisch vond Paul, en dus fotografeerde hij de brief en deelde hem op Twitter. Daar werd hij dankbaar in ontvangst genomen door mensen die het niet geloofden, of meteen terugschreven hoe zij de leraar zouden antwoorden. Wij zijn vooral erg benieuwd waar Pauls zoon de inspiratie voor deze unieke naam heeft opgedaan.

Haha! Dit meisje schreef een brief namens de school, en gaf zichzelf daarmee een week vakantie

pic.twitter.com/5UYItrfVmO" target="_blank" class="article__source-item-link">Twitter

Reageer op artikel:
Geinig: brief aan vader van ietwat preutse meester gaat internet over
Sluiten