Redactie
Redactie Gezondheid 28 jan 2016

Gek op vintage kleding shoppen voor een prikkie? Dan moet je hier bij zijn

Zin om eens even flink te shoppen voor een prikkie? En ben jij gek op alles wat vintage en tweedehands schrééuwt? Op 28 februari aanstaande organiseert Glamour – je weet wel: het grootste modemagazine van Nederland – Fashion-Vintage Live. Een (second hand) modemarkt!

Puilt jouw kledingkast uit en draag je de helft nooit? Begin dan nu maar vast met opruimen, want tijdens Fashion-Vintage Live huur je (samen met een vriendin?) een kraam en verkoop je kleding en accessoires aan andere modeliefhebbers. Meteen een uitverkochte stand hebben? Deel alvast de items die je gaat verkopen met de hashtag #GlamourFV-Live op Instagram of Facebook.

Heb jij niets om weg te doen? Gewoon shoppen mag natuurlijk ook. Zoek tussen de modeschatten van bekende Nederlanders, bloggers en stylisten of ga de stands van alle andere tweedehands modeliefhebbers af.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Stop dan even bij Glamour’s fashion-desk en krijg persoonlijk advies van Glamour-stylisten. Er zijn optreden, lekkere drankjes en healthy snacks. Kortom: alles wat jij als liefhebber van tweedehands mode maar kunt wensen. En wie niet kan wachten tot februari kan nu al op fashion-vintage.com terecht, Glamour’s online boetiek. Op de website verkoop je veilig en snel kleding en accessoires die je niet meer draagt of shop je in de kast van een ander.

Fashion-Vintage Live, Glamour’s modemarkt

Waar: De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Wanneer: 28 februari 2016, van 10.00u tot 17.00u
Kaarten:
Early-bird kaarten waarmee jij je verzekert voor een goodiebag of standplaats met korting zijn nu te koop via glamour.nl/FV-Live. Voor een beperkt aantal modeschat-jagers is zelfs er een pre-shopping ticket verkrijgbaar, waarmee je een uur eerder dan de rest mag komen shoppen!

In samenwerking met Glamour

Reageer op artikel:
Gek op vintage kleding shoppen voor een prikkie? Dan moet je hier bij zijn
Sluiten