Janne Vogel
Janne Vogel Work & Life 26 jul 2018

De gekste soorten slijm (en zo maak je ze zelf!)

De kans is groot dat je kinderen dolgelukkig worden van (het maken van) slijm. De gekke goedjes zijn fascinerend, komen in alle soorten, kleuren en maten en voelen heerlijk aan. Famme verzamelde de gekste soorten slijm en uiteraard geven we je de geheime recepten mee. Aan de slag!

Van unicornslijm tot aan snoepslijm; er zijn al een hoop gekke soorten geproduceerd. Lees je mee?

De gekste soorten slijm

Het klassieke, groene slijm is niet meer. Er zijn een hoop kleurstoffen, glitters en andere opleuk-middeltjes op de markt, die maar al te graag worden ingezet bij het maken van slijm. De volgende creaties vinden wij héél tof.

1. Eenhoornpoep slijm

Wat?! Jep, eenhoornpoep slijm. MeisjeDjamila legt in deze video precies uit hoe je dit bijzondere slijm zelf creëert. Kijk en leer…

EENHOORN POEP SLIJM DIY! || Science Saturday

EENHOORNS BESTAAN en dat komt omdat ik het poep van een eenhoorn heb gevonden… Ik kan je vertellen dat het erg kleurrijk en een beetje plakkerig is. Het ruikt naar … lijm, maar het is wel super leuk om mee te spelen. Grapje natuurlijk!

2. Snoepslijm (!)

Zoals Nederlandse YouTuber Bibi zelf zegt: ‘Slijm en snoep, beter wordt het niet!’ Zijn wij het hélemaal mee eens. Bibi legt in haar video uit hoe je drie verschillende soorten eetbaar snoepslijm maakt. Ze maakt het slijm zelf met Fruitella, marshmallows en Skittles. Hmmm…

DIY – 3 Soorten Eetbare Snoep Slijm – Bibi (Nederlands)

Hoi hoi! Yesss: het is weer slijm tijd! Ik laat zien hoe je zelf 3 eetbare slijm soorten van snoep kunt maken! Ik maak de slijm zelf met fruitella, marshmallows en Skittles. Je kunt ze dus ook eten! Lekker door de snoep :)) xxx Bibi ♥♥♥ Hoi hoi.

LEES OOK: 9 x briljante DIY’s voor waterpret in de tuin

3. EXTREEM glitterslijm

MeisjeDjamila mixt in deze video maar liefst 50 potjes glitter door een enorme bak slijm en kijkt wat eruit komt.

50 POTJES GLITTER MIXEN IN GIGANTISCHE SLIJM! || Slime Sunday

Je favoriete video van de week staat weer online, dit keer met een mega challenge. Ik mix maarliefst 50 bakjes glitter door een doorzichtige mega slijm en kijk wat er uit komt. Daarbij is het toevoegen van het glitter zelf enorm leuk om te zien, met geweldige patronen en prachtige kleurtjes.

4. Slijm smoothies

Nog een hit: slijm smoothies! YouTubers mixen (een deel van) het slijm dat ze al gemaakt hebben door elkaar als een smoothie. Ben jij fanatiek slijm-maker? Dan is een smoothie heel tof om te maken!

SLIJM SMOOTHIE MAKEN!

In deze video mixen we al het slijm wat we in huis hebben tot 1 grote slijm smoothie 🙂 Klik hier om gratis lid te worden van ons kanaal: http://www.youtube.com/user/evelinemaureenNL?sub_confirmation=1 Deze slijmvideo’s hebben we al gemaakt: Slijm met AH lijm: https://youtu.be/3Sb1qJ_Fi1A Doos vol Slimy Slijm: https://youtu.be/M0PObTJURIw Boterslijm: https://youtu.be/WJOY-UAHelo Disco Dip Slijm: https://youtu.be/fR8am4liINQ Mega XXL Butterslime: https://youtu.be/GJTNxDbseT8 Glam Gloo Slijm: https://youtu.be/Nr0_UDJipBk Jelly Cube Slijm: https://youtu.be/HLViw4DpKKs Omgekeerd Slijm maken: https://youtu.be/krhDaDoZLIU Luchtverfrisser Slijm: https://youtu.be/C0Y5qEy1ZbE Popin Cooking Slijm Snoep: https://youtu.be/LIPUTj4K8yc Slijm Balloon Challenge: https://youtu.be/YxeVIf9Yj2M Mega XXL Fluffy Slijm: https://youtu.be/xC8ygNjftQ4 L.O.L.

(Op YouTube staan nog veel meer slijm smoothie-video’s.)

5. Mini slijm

Je kunt in plaats van groots uitpakken natuurlijk ook een keer minuscuul slijm maken! MeisjeDjamili is fanatiek slijm-maker en vond het wel een uitdaging. Ze maakte ienieminie glitterslijm, en het is geweldig. Valt thuis ook te proberen…

MINI SLIJM MAKEN CHALLENGE! || Slime Sunday

Normaal gesproken kan het niet gekker meer worden qua grootte van het slijm, maar dit keer draaien we alles volledig op. Ik maak het leukste, glitterigste slijm, ongeacht of je er op zit te wachten of niet. Ben je nieuwsgierig? Check kde video super snel! Vergeet niet te abonneren!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

YouTube

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De gekste soorten slijm (en zo maak je ze zelf!)
Sluiten