Susan Dalstra
Susan Dalstra Gezondheid 10 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

7 redenen waarom iedere vrouw gelukkig wordt van mooie lingerie

Mooie lingerie… dat is toch iets wat vrouwen doen als ze net verse verkering hebben? Zeker als je moeder bent, lijken delicaat kant en matching setjes iets uit een vorig leven. Zonde, want van knap ondergoed kan een mens enorm opknappen.

Ja, horen we je nu denken, maar dat spannende setje is toch in no time uit als je je man daar thuis in opwacht. Maar de crux is: mooie lingerie draag je voor jezelf. Een perfect zittende bh en een sexy matching broekje zorgen ervoor dat je je sexy voelt. Dus zelfs al is jouw liefdesleven min of meer non-existent: het zelfvertrouwen dat je uitstraalt dankzij die lingerie is uiteindelijk sexier dan welk setje dan ook.

7 redenen om te investeren in mooie lingerie

1. Zoals gezegd: het geeft je zelfvertrouwen een slinger. Als je je lekker voelt in wat je draagt, maakt het bijna niet meer uit wat je draagt. Als je jezelf in een vergrijsde Sloggi ziet, denk je waarschijnlijk niet ‘zo hallo, en waar ga jij heen?’

2. Je kleding zit mooier. Zo’n bh die slap is geworden van het vele dragen, doet precies niks voor je decolleté. Goed ondergoed verhult eventuele rolletjes, maar accentueert je rondingen. Het kan (visueel) zo een kledingmaat schelen.

3. De naam Victoria’s Secret is natuurlijk niet zomaar uit de lucht gegrepen. Niemand weet dat je lingerie draagt onder die wollen trui of dat zakelijke pak – en zo’n geheimpje met jezelf voelt spannend en sexy.

4. Je ondergoed draag je het dichtst op je huid. Als je iets draagt wat je mooi vindt, stuur je een signaal naar je hersenen dat zegt dat je schoonheid in je leven verdient.

5. Het voelt volwassen. Of in ieder geval: volwassener dan het Hello Kitty-broekje dat je gerust met een sportbh combineert.

6. Uit je comfortzone stappen hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Als je altijd zwart draagt, kan een vrolijk gekleurd setje hetzelfde effect hebben als een kappersbezoek. Je voelt je weer fris, energiek en vrolijk.

7. Belangrijke presentatie? Eerste date? Drukke dag voor de boeg? Lingerie die matcht met je stemming geeft je de power om die dag alles wat het leven naar je gooit te handelen als een baas.

En vooruit, die blik in zijn ogen wanneer hij dat sexy setje ontdekt, is ook onbetaalbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
7 redenen waarom iedere vrouw gelukkig wordt van mooie lingerie
Sluiten