Inga Stoit
Inga Stoit Work & Life 24 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

5 Dingen die gelukkige koppels elke dag doen

Misschien verkeer je in een prima relatie maar sluipt de sleur er een beetje bij in. Het is niet zo dat jullie niet gelukkig zijn maar hier moet je jezelf zo nu en dan wel even aan herinneren. Doe onderstaande 5 dingen wat vaker (het liefste elke dag), want daar worden jullie namelijk heel gelukkig van:

1. Begin je dag samen

Als jullie schema dit toelaat uiteraard. Als jullie samen een broodje eten of een koffietje drinken is dit een goed begin van de dag. Hij gaat naar zijn werk en jij naar het jouwe, maar die paar korte gezamenlijke minuutjes kunnen jullie even goed als een team laten aanvoelen. Je kunt elkaars dag ook fijn laten beginnen, bezorg je geliefde bijvoorbeeld een koffietje in bed of zet je wekker 5 minuten eerder zodat er wat extra knuffeltijd is.

2. Bij elkaar inchecken

Je hoeft elkaar echt niet de hele dag over WhatsApp te spreken, maar een bericht over en weer houd jullie wel connected. De echte gespreksstof kunnen jullie voor thuis bewaren maar een lief berichtje van je partner is natuurlijk altijd leuk. Houdt je partner up to date, op deze manier ben je beter op de hoogte van elkaars gevoelens, gedachten en verlangens.

3. Fysiek contact is belangrijk

En dan hebben we het niet alleen over seks. Nee, fysiek contact zit hem al in de meest kleine dingen, een simpele aanraking volstaat. Oogcontact is minstens net zo van belang. Geef je partner daarom wat vaker een knuffel en kijk hem aan. Vaak zijn we gehaast in onze communicatie en schieten de meest kleine maar oh-zo belangrijke dingen erin, denk hier dus wat vaker aan.

LEES OOK: Dit is hoe je jaloezie in een relatie tegengaat (en zo wordt je relatie beter).

4. Ze houden hun weekend vrij

Door de weeks zijn jullie allebei druk en hebben jullie eigenlijk geen tijd voor elkaar. Als jullie dan ook nog eens ieder weekend de hort op zijn schiet het niet op. Ga daarom wat vaker samen iets doen in het weekend. Plan een leuke date night en geniet van elkaar. Een date dag kan natuurlijk ook, doe iets waar jullie als koppel happy van worden.

5. Naar bed gaan routine

Niks zo fijn als samen in bed stappen. Jullie kletsen nog wat, aaien elkaar nog even over de rug en geven elkaar een welterusten-kus. Gezamenlijk sluiten jullie de dag af en dat maakt het een succesje voor beiden. Zorg dat je niet met ruzie naar bed gaat, dat is uiteraard het laatste wat je wil. Stap vredig en liefdevol samen in bed, ook dit maakt jullie een happy koppel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 Dingen die gelukkige koppels elke dag doen
Sluiten