Janne Vogel
Janne Vogel Kids 9 apr 2018

Oh boy: deze gender reveal verloopt íets anders dan verwacht

Het geslacht van je baby bekend maken door middel van confetti in een ballon: leuk! Dat dacht deze moeder uit Florida vorige week, tot het allemaal íets anders liep dan gepland. Haar jongste zoontje kon namelijk echt niet meer wachten op de reveal en knapte de ballon zonder aarzelen. Nogal vroegtijdig.

Het gezin wilde net in de auto stappen om het nieuws aan familie te vertellen, maar haar zoontje kon het écht niet meer houden.

Gender reveal

Chanelle Mendoza heeft al twee zoontjes en is zwanger van een derde kindje. Ze wilde geen uitgebreide gender reveal-party, maar besloot het geslacht toch op een feestelijke manier aan haar familie bekend te maken. Ze kocht een grote, zwarte ballon gevuld met confetti en hield ‘m verborgen voor haar jongens tot het tijd was om te gaan. De beveiligingscamera voor haar huis legde het tragische moment vast.

LEES OOK: Vader hoort dat-ie een vijfde dochter krijgt en zijn reactie is geweldig

Oeps

De moeder deelde de beelden op Facebook en ging binnen no time viral. En dat snappen we. Want zeg nou zelf: eigenlijk is het enthousiasme van haar stoere jongetje té schattig. De manier waarop haar zoontje de daad verricht maakt het extra spectaculair: hij komt naar buiten gerend met een soort speelgoedzwaard in zijn handen en gaat recht op zijn doel af. En ja hoor, nog voor zijn moeder het echt doorheeft zit overal roze confetti.

Gefeliciteerd!

Wanneer Chanelle hem vraagt wat hem in godsnaam bezielde, krijgt ze het meest herkenbare antwoord ooit: ‘Ik wilde zien wat erin zat!’ Typisch. Ook ballon 2 en 3 hadden weinig succes. De tweede knapte al in de feestwinkel en in de derde zaten nog maar een paar zielige hoopjes confetti. Nou ja, dat het een meisje wordt is in ieder geval duidelijk. Gefeliciteerd Chanelle! We hopen dat je dochtertje een stuk minder impulsief wordt dan haar oudere broer.

Popsugar.com

Reageer op artikel:
Oh boy: deze gender reveal verloopt íets anders dan verwacht
Sluiten