Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Algemeen 3 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Geniaal: Deze schommelstoel heeft een aangesloten wieg!

Laten we direct maar met de deur in huis vallen: deze schommelstoel én wieg in een is niet verkrijgbaar in Nederland. Dat gezegd hebbende: we delen het toch maar want wie weet zit iemand dit bericht te lezen die het in Nederland op de markt kan brengen.

We weten allemaal hoe heerlijk het is om je af en toe even terug te trekken in een comfortabele stoel met een goed boek, terwijl je jezelf – en de baby – heerlijk in de chillmodus schommelt.

Schommelstoel en wieg

Als ouder heerlijk ontspannen in de stoel terwijl je je kind lekker wiegt, maar nog wel je handen vrij hebben om dingen te kunnen doen (even online shoppen, een boek lezen, noem maar op): klinkt dat ideaal of klinkt dat ideaal? De stoel is gemaakt van een zachte, ademende grijze stof en de wieg kan ook van de stoel worden losgemaakt – bijvoorbeeld als de baby er te groot voor is. Je kunt dus simpelweg de wieg aan de stoel bevestigen om de stoel om te toveren naar een zeer stijlvolle schommelstoel en wieg in één.

Dit multi-tasking meubel, de Emerson Nursery Rocker, heeft een wel prijskaartje. Hij wordt nu verkocht voor ongeveer 600 dollar.

Photo shoot underway for our innovative rocking bassinet, The Emerson. Making life for nursing Moms and Babies just that little bit easier. ? ?

1,344 Likes, 57 Comments – Karla DuBois (@karladuboishome) on Instagram: “Photo shoot underway for our innovative rocking bassinet, The Emerson. Making life for nursing…”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme