Redactie
Redactie Kids 18 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

Geniaal: Vader illustreert quotes van zijn 3-jarige dochter

Kinderen zijn eerlijk, hun fantasie is groot en ze roepen hele gekke dingen af en toe. Maar de dingen die ouders af en toe zeggen, klinken als buitenstaander ook best raar in de oren. Vader Martin Bruckner creëerde de Tumblr-pagina ‘Spaghetti Toes‘ waar hij quotes illustreert, die zijn gezinsleden daadwerkelijk hebben gezegd.

Zijn 3-jarige dochter Harper floept er eigenaardige dingen uit en heeft soms ludieke acties. Martin kreeg inspiratie voor z’n website toen hij met z’n gezin aan tafel zat en zijn vroeg Michelle riep: ‘Harper, stop nou geen spaghetti tussen je tenen.’ Een idee was geboren en hij vroeg zich af of ze dat echt had gezegd. Het klonk zo vreemd. Maar toen hij Harper die avond in bad deed en een stuk kaas in bad zag liggen, sprak hij de volgende woorden uit: ‘Heb je alweer je plak kaas in bad gegooid?’ Dit moest worden opgeschreven. Hij maakte illustraties bij de quotes en bundelde ze als Moederdag cadeau, waarna hij ze later op social media verspreidde.

En van delen, komt delen, dus de voorbeelden van andere ouders dropen binnen. Papa Martin is goed in wat-ie doet, want hij is art director bij een kledinglijn voor jongens. Daarnaast hebben hij en z’n vrouw samen een project dat Creatureland Studio heet en waar kindertekeningen tot leven worden gebracht. Al met al zijn ze een kei in het behouden van kinderherinneringen op een leuke manier! Wij zijn fan.

Wat is een geniale quote van jou of je kind die je graag met ons wil delen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Geniaal: Vader illustreert quotes van zijn 3-jarige dochter
Sluiten