Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk maart 6, 2017

Ware liefde: stelletje maakt al 16 jaar elk jaar foto’s in een fotohokje

Ze groeiden samen op, verloren elkaar uit het oog, ontmoetten elkaar per toeval jaren later weer en werden smoorverliefd. Sindsdien maakt dit Britse stel elk jaar pasfoto’s in een fotohokje. Het resultaat is een fantastisch overzicht van hun levensloop.

In 2000 doken Giles Paley-Phillips en Michelle als pril verliefd stelletje voor het eerst in een photobooth. De jonge guppies, toen 18 en 23 jaar, kijken vrolijk in de camera. Daarna maakten ze er een jaarlijks ritueel van. De twee zijn inmiddels getrouwd en ouders van twee zoons, die ook mee op de foto gaan. Elk kiekje is bijzonder, maar die uit 2006 was extra bijzonder, legt Gilles uit in de Britse krant Metro. Ze wisten toen namelijk net dat Michelle drie maanden zwanger was. ‘Ze had ontzettende last van ochtendmisselijkheid die dag. We wisten allebei dat ons leven nooit meer hetzelfde zou zijn.’

Looks

De gewoonte om elk jaar een fotohok in te duiken levert een mooie compliatie op, waarbij je de gezinssamenstelling en hun looks ziet veranderen – zie de grijze haren van papa Giles.

LEES OOK: zó romantisch: deze liefdeskoppels maakten hun oude foto’s na

2000: De foto waarmee het allemaal begon

2002: Het stel is inmiddels getrouwd

2007: Met oudste zoon Elijah

2009: En nog een zoon!

2012: Hallo grijze haren!

Van veel te grote rugzak voor de kleuterschool tot afgestudeerd arts: geweldige foto’s van de eerste en laatste schooldag!

Metro

Reageer op artikel:
Ware liefde: stelletje maakt al 16 jaar elk jaar foto’s in een fotohokje
Sluiten