Cadeaustress? Bij UNIQLO scoor je deze zaterdag een perfect persoonlijk kerstcadeau

Het gebeurt de meeste mensen elk jaar weer, plots zit je in de laatste dagen voor Kerst en heb je nog geen seconde de tijd gehad om na te denken over het perfecte kerstcadeau. Maar geen stress, want UNIQLO komt to the rescue!

Kerststress

De laatste dagen voor Kerst zijn zowel de gezelligste als de meest stressvolle. Want ineens kom je erachter dat je nog niks van je overvolle Christmas to-do list hebt afgecheckt; wat wordt het kerstmenu? Welke wijn drink je erbij? Hoe dek je de kersttafel? Wanneer doe je je boodschappen? En wat kun je in vredesnaam kopen voor onder die verrekte boom?

Het perfecte kerstcadeau

Elk jaar een paar sokken of een boek begint misschien wat te onpersoonlijk te voelen. En daar heeft UNIQLO een fijne oplossing voor bedacht. Want ter gelegenheid van hun geüpdate kasjmiercollectie, kun je aanstaande zaterdag 21 december in de winkel in Amsterdam de 100% kasjmier breisels laten personaliseren door de initialen van je lief, zus of vader erin te laten borduren. Het perfecte kerstcadeau toch?

Ben je al voorzien voor alle lieve mensen om je heen? Laat dat je zeker niet weerhouden jezelf te verwennen met zo’n heerlijk zacht breisel.

De collectie

Ze hebben een aantal heerlijk zachte nieuwe truien met crewneck, col of v-hals. Maar ook fijne kasjmier mutsen, handschoenen en sjaals. Allen geschikt om te laten versieren met de geborduurde letters. Alvast even kijken wat ze allemaal hebben? Kijk dan even op hun site.

Precieze dag en tijd: zaterdag 21 december van 11:00-14:00 uur en van 15:00-18:00 uur.
Locatie: UNIQLO Amsterdam

Lees ook:

Reageer op artikel:
Cadeaustress? Bij UNIQLO scoor je deze zaterdag een perfect persoonlijk kerstcadeau
Sluiten