Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Persoonlijk 19 november 2018

Video: gescheiden vrouw blaast haar trouwjurk op met $200 aan explosieven

Wat doe je als je net gescheiden bent? Heel hard huilen, boos zijn en foto’s verscheuren, of gewoon keihard feesten? Een Amerikaanse vrouw combineerde die twee op een iets eh, drastischere manier: in gezelschap van 40 van haar dierbaren blies ze haar trouwjurk op.

Kimberly Santleben-Stiteler was 14 jaar getrouwd, en is op haar 43e eindelijk gescheiden. En daar is ze, nou ja, nogal blij mee. Daarom organiseerde ze niet alleen een divorce party op de boerderij van haar ouders, maar vond ze het een goed plan om ook meteen haar trouwjurk op te blazen.

LEES OOK: Dit is hoe het is om als gescheiden moeder aan online daten te doen

Samen met een vriend, gespecialiseerd in explosieven, vulde ze de jurk met $200 aan ontploffingsmateriaal. In onderstaande video is te zien hoe ze die bommen af laat gaan en de trouwjurk vernielt met een gigantische knal – die zo’n 20 kilometer verderop nog te horen was. “Het voelde enorm vrij om de trekker over te halen”, zei ze achteraf.

Eerder had Kimberly al alle dingen die haar aan het huwelijk deden denken weggestopt, van foto’s tot sieraden. Ze overwoog nog haar trouwjurk weg te geven, maar eigenlijk wilde ze ‘m gewoon de wereld uit. En guess what: ze mikte in één keer goed.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Video: gescheiden vrouw blaast haar trouwjurk op met $200 aan explosieven
Sluiten