Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids juli 17, 2017

Vrouw verliest zoontje, maar krijgt acht maanden later een geschenk uit de hemel

De Australische moeder Melissa Lovf verloor haar zoontje Mikey vorig jaar, omdat hij geboren werd met een zeldzame hartafwijking. Tragisch genoeg stierf het jongetje in haar armen. Nu kan de vrouw haar geluk niet op, want in juni, acht maanden later, is ze bevallen van een tweeling.

Vier maanden

Toen Melissa’s zoontje Mikey geboren werd, zeiden de artsen dat hij slechts enkele weken zou leven. Melissa en haar man Chad hebben nog vier maanden van het ventje kunnen genieten, tot hij afgelopen oktober in Melissa’s armen overleed.

Geschenk uit de hemel

In juni kregen Melissa en Chad echter een groot geschenk, namelijk hun tweelingdochtertjes Bonnie en Stevie. De twee meisjes kwamen op 29 juni ter wereld. Chad kondigde de meisjes aan op Facebook met de tekst: ‘Beide meisjes zijn gezond en prachtig. Hun moeder herstelt fantastisch. Ik ben supertrots op jou, mama. x.’

Open hartoperatie

Melissa schreef op Facebook dat ze zeker weet dat haar twee dochtertjes een gave van Mikey zijn: ‘We missen je vreselijk, Mikey. Ik wens dat je hier was, samen met je twee zusjes.’ Toen hij 36 uur oud was, onderging hij een open hartoperatie. Na herhaaldelijke operaties werd er tegen Chad en Melissa verteld dat de artsen niks meer voor hem konden doen.

Jonge hartpatiëntjes

Om zijn korte leventje zo mooi en draaglijk mogelijk te maken, haalde Melissa geld op voor haar zoontje. Sinds Mikey er niet meer is, zet ze zich in voor Heartkids, een organisatie die jonge hartpatiëntjes en hun familie helpt.

Bizar! Gezin heeft 3 tweelingen, die allemaal op dezelfde dag jarig zijn

Daily Mail

Reageer op artikel:
Vrouw verliest zoontje, maar krijgt acht maanden later een geschenk uit de hemel
Sluiten