Gesnapt! En gelukkig maar voor dit net verloofde koppel

Afgelopen donderdag ging fotografe Mariah Dagupion even naar het strand op Hawaï. Ze was een bruiloft aan het fotograferen en wilde tussendoor even uitwaaien. Eenmaal op het strand zag ze in de verte een man op zijn knie zakken. Ze wachtte geen moment en pakte direct haar camera om een paar foto’s te maken, voor ze weer aan het werk moest.

Tegen de tijd dat de bruiloft voorbij was, ging Mariah op zoek naar het koppel op het strand. Ze waren inmiddels vertrokken, maar Mariah was vastbesloten om het onbekende koppel de foto’s te geven. Ze plaatste een foto op social media en binnen no-time ging deze het internet over.

‘Ik sta op de foto!’

Na een paar dagen werd Susan Schrank in de foto getagd. De 25-jarige pas verloofde vrouw nam direct contact op met de fotografe. ‘Het voelde meteen alsof ik aan het praten was met een vriendin,’ zei Mariah, ‘ze was echt dolenthousiast.’

Susan en haar vriend Griffin waren voor het eerst samen op een tropische vakantie op Hawaï. Ze liepen samen over Maui beach toen Griffin zijn vriendin vroeg om zich om te draaien, zodat hij een foto kon nemen van haar samen met de zonsondergang. Toen ze zich weer omdraaide om te kijken of de foto was gelukt, zat Griffin op één knie met een ring in zijn hand.

‘Het is geweldig om foto’s te hebben van dit moment! Mariah heeft perfect mijn reactie vastgelegd. Ik voelde alle emoties die je op mijn gezicht kunt zien.’ – Susan

Typisch gevalletje: gelukkig hebben we de foto’s nog!

Reageer op artikel:
Gesnapt! En gelukkig maar voor dit net verloofde koppel
Sluiten