Redactie
Redactie Beauty 14 dec 2014

Gezien in het nieuws: Mannen massaal aan de Botox

De afgelopen tijd horen we steeds meer geluiden over mannen die aan de Botox gaan. De oer-Hollandse man is zich steeds bewuster van zijn uiterlijk. Regelmatig staat hij in de sportschool, er wordt gesmeerd met speciale heren crèmes en jawel, van een prikje is hij ook niet vies.

Tenminste dat blijkt uit de cijfers want cosmetisch artsen zien een stijging van 10 tot 15%. In Amerika ligt dit percentage nog vele malen hoger.

Na wat rondvragen blijkt Botox bij mannen in mijn omgeving ook doodnormaal. Taboe? Welnee ze willen er gewoon jong en fris uitzien want dat past bij een flitsende carrière en een druk sociaal leven. Of past het bij de druk van buitenaf? De prestatiedrang en het concurreren met (jongere) collega’s? Er goed uit blijven zien is voor velen daarom belangrijk.

Opmerkelijk voor mannen is, dat vooral de fronsrimpel wordt bestreden maar ook andere zones worden behandeld. Ze willen graag een zo natuurlijk mogelijk resultaat en daarvoor komen ze graag eens in de drie tot vier maanden bij de cosmetisch arts.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Gezien in het nieuws: Mannen massaal aan de Botox
Sluiten