Renée
Renée Persoonlijk 15 feb 2018

Waarom je zo’n goede moeder bent op basis van je sterrenbeeld

Bij ieder sterrenbeeld horen bepaalde eigenschappen. Bijvoorbeeld de georganiseerde Steenbok. Deze moeder mist nooit een afspraak of huiswerk deadline. Kreeften zijn juist wat chaotischer, maar tonen juist weer ontzettend veel medeleven en geven fantastische knuffels. Benieuwd waarom jij zo’n goede moeder bent aan de hand van je sterrenbeeld? Je leest het hieronder.

Goede moeder

Iedere vrouw heeft het in zich om een goede moeder te zijn. Hoewel we het opvoeden van onze kinderen allemaal op een andere manier aanpakken hebben we één ding gemeen: de grenzeloze liefde voor ons kind. Iedere moeder is uniek en dat heeft onder andere te maken met je sterrenbeeld. Zoek snel jouw sterrenbeeld op en kom erachter waarom jij zo’n fantastische moeder bent.

Steenbok

Verantwoordelijk en gedisciplineerd. Zo kun je jezelf omschrijven. Je bent (lichtelijk) een controlfreak, wat betekent dat je overal bovenop zit. Jij verliest werkelijk niets uit het oog.

Waterman

Vervelen, daar hou jij echt niet van. Je gooit jezelf vol op het moederschap en doet het vol overgave. Het resultaat? Je kinderen hebben de leukste en creatiefste moeder ooit.

Vissen

Vissen hebben veel mededogen en zijn zachtaardig. Ze rocken het moeder-zijn. Je bent onder andere hartstikke goed in het oplossen van problemen, wat een belangrijke eigenschap is voor een ouder.

LEES OOK: Dit zegt het sterrenbeeld van je kind over zijn slaapgewoonte

Ram

Moeders met Ram als sterrenbeeld zitten vol zelfvertrouwen. Multitasken is echt jouw ding en menig moeder zal daar jaloers op zijn.

Stier

Stier, knijp in je handen. Geduld is jouw tweede naam en wat heb je dat nodig als moeder. Terwijl je kind continu van gedachte verandert weet jij rustig te blijven. Knap!

Tweelingen

Tweelingen zijn zorgzaam en toegewijd. Familie staat op nummer 1. Heb je nog maar tien minuten om de deur uit te gaan en heb je nog veel te doen? Dan lukt het jou.

Kreeft

Niemand heeft zoveel empathie voor kinderen als een Kreeft. Je bent emotioneel en huilt daarom veel, maar daardoor voel je ook precies aan waarom het even niet lekker gaat met jouw kind.

Leeuw

Je bent creatief en zit vol passie, Leeuw. Twee goede eigenschappen voor een moeder. Bovendien laat je niet over jezelf én je kinderen heenlopen, wat je een goede moeder maakt.

Maagd

Als Maagd ben je dol op natuur en dat probeer jij je kinderen mee te geven. Jij gaat met liefde wandelen en laat ze in plassen springen zonder je druk te maken om de volle wasmand ná het spelen.

LEES OOK: Het gedrag van jouw peuter op basis van z’n sterrenbeeld

Weegschaal

Een Weegschaal is een fantastische rolmodel voor een kind. Je bent eerlijk en in balans. Omdat je een hekel hebt aan confrontatie ben je een topper in het oplossen van problemen.

Schorpioen

Als Schorpioen ben jij zo’n kalme moeder dat je zelfs de grootste driftbuien van je kind makkelijk overleeft. Daarnaast ben je toegewijd, waardoor je hartstikke goed voor je gezin zorgt.

Boogschutter

Een kind die een Boogschutter als moeder heeft geluk. Je bent grappig, houdt van lachen en bent in staat om (bijna) alles voor je familie te doen.

Romper

Reageer op artikel:
Waarom je zo’n goede moeder bent op basis van je sterrenbeeld
Sluiten