Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Relatie 21 nov 2017

Grappigste vader van het internet tweet de allerleukste vader-dochter conversaties

De grappigste vader van het internet is de man die gaat bij de naam Exploding Unicorn. In het echte leven heet hij James Breakwell en is hij vader van vier dochters. Met zijn tweets verbreekt hij record op record met bijna een miljoen volgers. Tijd voor een kleine selectie van zijn leukste tweets.

James Breakwell is een komisch schrijver die in 2016 viraal ging met zijn twitter account @XplodingUnicorn. In de grappigste vader-dochter en man-vrouw conversaties laat hij zien dat het erg lollig is om een vader van vier dochters te zijn. Inmiddels heeft hij de status van meest populaire vader op social media. Het loont de moeite om zijn twitteraccount te volgen. Geen fan van Twitter? Snappen we. Gelukkig is hij op Facebook ook meer dan actief.
Om het jullie makkelijk te maken selecteerde we een tiental tweet conversaties om je bij te vermaken. Heerlijk droog en oh zo herkenbaar.

10 x Exploding Unicorn tweets van de grappigste vader van het internet James Breakwell. Over zijn leven met vier dochters en vrouw:

Reageer op artikel:
Grappigste vader van het internet tweet de allerleukste vader-dochter conversaties
Sluiten