Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 25 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Gratis op vakantie naar het gelukkigste land ter wereld? Wie weet zit jij straks in Finland!

Finland is het gelukkigste land ter wereld, bleek uit een rapport van de Verenigde Naties. Wat het geheim is achter het succes van Finland? Dat houden ze niet langer voor zichzelf, Finland probeert namelijk zijn geluk over de hele wereld te exporteren door mensen toe te staan om een ‘fin te huren’. Gratis en voor niets.

Gratis naar Finland reizen voor drie dagen en vervolgens je tijd doorbrengen met een paar Finse ‘geluksgidsen’: het kan!

Wat je moet doen

Je kunt je opgeven om een ‘fin te huren’ tot 14 april 2019 via deze website. Alle reizen zullen deze zomer gemaakt worden en zijn volledig gratis! Er acht Finnen geselecteerd die de ‘geluksgidsen’ zijn. Zij verwelkomen bezoekers voor een paar dagen in hun eigen huis en laten het leven in Finland zien. Zo doen Linda en Niko mee, een stel uit Utö (het meest zuidelijke eiland van de Finse archipel). Zij zullen gasten kennis laten maken met de eenvoud van het leven, omringd door vriendelijke en zorgzame mensen én een mooie natuur. Esco is een andere ‘geluksgids’, hij is burgemeester van Rovaniemi in Fins Lapland. Hij wil de vreugde van de Finse zomers delen met zijn bezoekers, dat kan maar één ding betekenen: grillen, bessen plukken, varen en Finse spelletjes spelen.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is een video maken van jezelf, vervolgens vul je een formulier in en stuur je het in. Visit Finland gaat alle aanmeldingen bekijken en zoekt de winnaars uit per host. Onthoud wel dat je gefilmd zal worden gedurende de drie dagen dat je op visite bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme