Even weg zonder kids? Dit hotel met walk-in zwembad is een droom (én in de aanbieding)

Je hebt van die momenten dat je even helemaal wegdroomt bij de gedachte aan een ontspannen vakantie zonder kids. Even helemaal niks moeten, even geen ‘ma-haaaaam’ maar lekker tot jezelf komen en opladen. Dat zou nog eens extra relaxt zijn in een warm land in een luxe hotel mét walk-in zwembad. Krijg nou wat, dat droomreisje is nog in de aanbieding ook.

Relaxter dan dit ga je het oprecht niet krijgen en eerlijk gezegd heb je wel een vakantie voor jezelf (en je partner of beste vriendin) verdiend.

Zonder kids naar Griekenland

Bij Vakantiepiraten kun je dit heerlijke reisje boeken voor jezelf. Je verblijft acht dagen lang in een super de luxe hotel mét walk-in zwembad op het Griekse eiland Kos. Er is geen klein kind dat ‘s ochtends aan je kop jengelt om je uit bed te sleuren (tenzij je met je man gaat).

Je begint de ochtend met een verfrissende duik in het zwembad waar je rechtstreeks vanuit je bed in stapt. We willen je best alvast opwarmen met foto’s van het paradijsje…

Griekenland

In de aanbieding

De reis die je boekt is inclusief retourvlucht naar Griekenland en hou je vast, kost je maar 604 euro(!!!). Zie jij deze reis zonder kinderen wel zitten? Hier vind je alle informatie over de reis en kun je ‘m meteen boeken.

Nog niet overtuigd? Na het lezen van dit artikel wél.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Even weg zonder kids? Dit hotel met walk-in zwembad is een droom (én in de aanbieding)
Sluiten