Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Body 2 mei 2014

Groen wonderpilletje verovert de wereld

Spirulina en chlorella: opeens hoor en zie je ze overal. Ze klinken een beetje als schoonmaakmiddelen voor je badkamer, maar deze groene superfoods zijn de ultieme detoxhulp, huidverbeteraar en geven je immuunsysteem een boost.

Spirulina is een zoutwateralg en chlorella is een zoetwateralg. Japanners zijn al jaren enthousiast over deze powerfoods, die nu ook hier ongekend populair zijn. Beiden zijn verkrijgbaar als poeder of pil. De poeders mix je gemakkelijk met je smoothie en de pil pop je naar binnen bij het eten of een glas water.

Energiek

De ontgiftende kracht zit hem in de hoeveelheid chlorofyl (wat rijk is aan magnesium), de essentiële vetzuren, eiwitten, vitamines en mineralen. De groene krachtpatsers reinigen je bloed en darmen en zijn toppers voor je huid, haar en nagels. Door de sterk ontgiftende werking kun je in het begin last krijgen van vermoeidheid of hoofdpijn, maar daarna voel je je al snel energieker. Gebruik niet meer dan 10 gram per dag en drink voldoende water ernaast. Wanneer je zwanger wilt worden of bent, wordt het gebruik ervan afgeraden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Groen wonderpilletje verovert de wereld
Sluiten