Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 13 mei 2019

Nu bij Aldi: scoor groenteplanten voor in de tuin

Voor wie het nog niet weet: bij Aldi vind je de leukste planten voor een prikkie. Ook deze week kun je er nieuwe groene vrienden vinden. En niet zomaar planten, maar groenteplanten voor in de tuin! Zo tover je niet alleen je tuin om tot een heerlijk plekkie, maar kun je ook nog eens je eigen groenten plukken. Win-win!

De groenteplanten liggen vanaf donderdag 16 mei in de schappen. Heb je altijd al je eigen groenten willen verbouwen, maar zie je het niet zitten om te beginnen met zaaien? Dan zijn deze groenteplanten ideaal!

Groenteplanten Aldi

Je kunt kiezen uit een tomatenplant, paprikaplant óf een rode peperplant. Als je ze allemaal in huis haalt, heb je zo de basisingrediënten van home made Shakshuka in huis, ehhh.. de tuin! Hier vind je een heerlijk recept voor Shakshuka.

Voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten, de planten kosten €4,99 per stuk. Zo kun je ze dus prima alledrie inslaan! De groenteplanten hebben 2 tot 3 keer per week water nodig. Even goed verzorgen en jij kunt deze zomer van heerlijke groenten uit je eigen tuin genieten!

groentenplanten-aldi

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nu bij Aldi: scoor groenteplanten voor in de tuin
Sluiten