Sun’s out: met deze hacks kom je de zomer zeker door

Die zomerse temperaturen, heerlijk! En het lijkt er op dat het nog wel een tijdje zo blijft. Nog lekkerder zonder zwoksels, schurende dijen en een off-shoulder top die blijft zitten, niet?

Deze typische problemen – waar wij vrouwen over het algemeen het meeste last van hebben – kunnen simpel worden voorkomen met deze hacks.

1. Penny in your pants

Fietsen met een (zwierige) rok of jurk, het blijft een dingetje. Voor je het weet zit je in je onderboek op de fiets. Met een muntje en haarelastiekje ben je al geholpen!

2. Zwoksels voorkomen

Last van zwetende oksels? Plak een inlegkruisje in het shirt ter hoogte van je oksel. De zachte kant moet – uiteraard – aan de oksel-kant.

3. Off-shoulder shirt op zijn plek houden

Je hoeft maar even met je armen te bewegen en je lijkt op een Alpenmeisje. Niks vervelender dan een off-shoulder die niet off the shoulder blijft. Met paperclips en een haarelastiekje heb je nergens meer last van.

4. Schurende dijen voorkomen

Door met een deoroller de binnenkant van je benen in te smeren heb je geen last meer van schurende dijen. Fijn!

LEES OOK: Niet iedereen is fan van de zomer: deze momenten beschrijven waarom

5. Rode onderbroek onder iets wits

Een witte broek of jurkje aan? Zorg er dan voor dat je een rode onderbroek er onder draagt, die zul je niet zien. En geef toe, dat is sexyer dan huidkleurig ondergoed.

6. Scheerschuim met menthol tegen verbrandheid

Ben je verbrand? Met dit wondermiddel ben je er met een beetje geluk binnen een halfuur vanaf.

7. Stinken je schoenen?

Sneakers aan met dit weer is niet altijd een pretje – vooral als je ze weer uit moet doen. Door een zakje vanillesuiker of groene thee in je schoen te leggen wanneer je ze uit hebt, ruik je niks!

LEES OOK: Zo zorg je ervoor dat je niet ziek wordt tijdens de zomer

8. Plakkend haar in je nek voorkomen

Snel de neiging om je haar vast te doen, omdat je haren in je nek blijven plakken? Door een beetje deo (witte poeder in een roller variant) in je nek te doen, blijven je haren niet meer plakken. Zo zou je zelfs nog je haren kunnen föhnen wanneer het 30 graden is.

9. Maak je voeten zacht met een aardappel

Ja, echt. In plaats van een pedicure, kun je ook gewoon een aardappel pakken. Snijd hem doormiddel en ‘coat’ het in grof zeezout. Scrubben maar!

10. Bewaar nagellak in de koelkast

Door de warmte kunnen belletjes worden gevormd in je nagellak. Bewaar je favoriete nagellak in de koelkast en het blijft soepel. Het voelt ook nog eens lekker fris, niet verkeerd met dit weer.

Reageer op artikel:
Sun’s out: met deze hacks kom je de zomer zeker door
Sluiten