Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 5 oktober 2015

Haha! Deze Deense reclame moet het krijgen van kinderen stimuleren

In Denemarken worden de laatste jaren zó weinig kinderen geboren, dat het land nu kampt met een enorme vergrijzing. Spies Travel speelde daar slim op in en lanceerde een campagne die stellen stimuleert om kinderen te krijgen.

Uit onderzoek is gebleken dat Denen gemiddeld zo’n 51 procent méér seks met elkaar hebben als ze op vakantie zijn. De ideale plek dus om kinderen te maken. Spies biedt met de campagne ‘Do it for Denmark. Do it for your mom’ ouderen aan om hun jongvolwassen kinderen een vakantie cadeau te doen, zodat de kans op het krijgen van kleinkinderen daarmee een stuk groter wordt. Zij kunnen aangeven hoeveel geld ze voor zo’n vakantie over hebben, en hup, hun kinderen kunnen voor die prijs met een heerlijke vakantie. Hilarisch!

Of de campagne écht effect heeft op de vergrijzing is natuurlijk nog maar de vraag, maar humor hebben ze wel daar in het noorden.

Bekijk de commercial hier:

Behalve het maken van kinderen, kun je ook andere leuke dingen doen op de eerste dag van je vakantie. Wij hebben er 7 voor je op een rijtje gezet >

Reageer op artikel:
Haha! Deze Deense reclame moet het krijgen van kinderen stimuleren
Sluiten